Stefany Hohnjec u klinču s bivšim dečkima: S jednim se ljubi, s drugim možda pomiri?

IAKO je opće poznato da je Stefany Hohnjec ljubiteljica tenisača, lijepa manekenka otkrila nam je da su joj nogometaši jednako dragi. U pauzama između posla i zabave, bivša Miss sporta u zadnjih mjesec dana našla je i nešto vremena za Svjetsko prvenstvo. Osim golova i kartona, Stefany nisu promaknuli niti zgodni nogometaši od kojih posebno izdvaja Francuza Thierryja Henryja.

"Posebno su mi zanimljivi crnci"

"Super mi je onaj crnac iz Francuske, Thierry Henry. Ne znam ih baš po imenima, već ih više po izgledu znam. Cristiano Ronaldo je zgodan, ne mogu reći da ne izgleda dobro, ali ima puno zgodnijih i onih koji imaju i nešto drugo osim ljepote. Meni su recimo baš posebno simpatični i zanimljivi ti crnci", otkrila nam je manekenka, koja se na pitanje jesu li joj zanimljivi iz nekog posebnog razloga, samo nasmijala.

"Uvijek su mi bili nekako posebno simpatični. Kroz ta putovanja na kojima sam bila s Dvinom Meler sam ih dosta upoznala i mogu reći da su drugačiji, topliji ljudi", kaže nam Stefany koja nam pak nije htjela otkriti svoja iskustva s crncima. "Nešto sam imala s jednim, ali to je sve što ću reći", rekla nam je Stefany.

Stefany je izmjenjivala nježnosti s bivšim dečkom, tenisačem Lukom Belićem

Osim što puno radi, kako doznajemo, manekenki cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. Iako nam je demantirala da ima novog dečka, bivša Miss sporta priznala nam je da se u Umagu srela s bivšim dečkom, također tenisačem, Lukom Belićem. "Novog dečka? Nemam ga! Tu večer sam srela svog bivšeg dečka Luku Belića i to je to. Bila je zezancija, a sad ja ne znam kako je to tko shvatio", kaže nam Stefany koja je prema riječima svjedoka, u separeu kluba izmjenjivala sočne poljupce s tenisačem.

Osim što je ostala u kontaktu s mladim Lukom, Stefany nam je dala naslutiti kako je moguće pomirenje s Tomislavom Perićem, tenisačem s kojim je nedavno prekinula. "Nikad se ne zna", rekla nam je Stefany kada smo je upitali planira li se vratiti staroj ljubavi. 

Pročitajte više