Zvijezda Jackassa dotakla dno, Steve-O mu javno poručio: "Brate, umireš"

Foto: Instagram

NEKADAŠNJA zvijezda Jackassa Bam Margera vodi tešku bitku s ovisnošću o alkoholu i drogama, a sada ga je njegov prijatelj i nekadašnji suradnik iz popularne emisije Steve-O molio da prestane i izrazio je svoju zabrinutost.

Steve-O, koji je trijezan već 15 godina, preklinjao je preko Instagrama prijatelja Bama da potraži pomoć i prestane piti i drogirati se. "Bam, prošle večeri si bio u mom showu kao gost, i to sa svojim sinom koji ima pet godina. Bio si blagoslovljen time da možeš provesti još koji prekrasan dan sa svojim djetetom, a onda si, nedugo nakon što je show završio, krenuo trpati drogu i alkohol u sebe", započeo je u objavi Steve-O i zatim nastavio.

"Mislio si da je dobra ideja urokati se i objavljivati to na društvenim mrežama. Rekao si mi da želiš imati normalan odnos sa svojim sinom, ali tvoja djela i ponašanje to ne govore. Doveo sam te sa sobom na turneju u nadi da ću ti dokazati što se sve može napraviti samo ako ostaneš trijezan. Ja sam pokušao sve", nastavio je Steve-O i potom zaključio.

"Brate, ti umireš"

"Volio bih samo da znaš koliko sam mrzio one trenutke kada sam samo čekao vijest o tvojoj smrti, a sada mi je jasnije da će tako i dalje biti. Brate moj, ti umireš i grozno je to što ti ja nikako ne mogu pomoći da ozdraviš", napisao je Steve-O u objavi koju je kasnije obrisao.

Steve-O je trenutno na velikoj komičarskoj turneji po SAD-u i vodio je Bama sa sobom kao specijalnog gosta, ali očito će i on raskinuti suradnju s njime, kao što su učinili Johnny Knoxville i redatelj Jackassa Jeff Tremaine. Knoxville i Tremaine su otjerali Bama sa snimanja Jackassa jer nikako nije uspijevao biti trijezan, a ovaj ih je kasnije žestoko napadao i prozivao te je na kraju podigao tužbu protiv njih.

Podsjetimo, Margera je koncem prošle godine skoro umro, i to od covida, a prije toga je imao epizodu u kojoj je pobjegao iz rehabilitacijskog centra i nitko ga danima nije mogao pronaći. Ispalo je da se opijao i partijao okolo.

Pročitajte više