Stevie B. Hamron: Razuzdane celebrity zabave stižu i u Hrvatsku

OTAC glamuroznih partyja, Stevie B. Hamron, uskoro će najveće svjetske celebrityje i partijanere dovesti u Hrvatsku, javlja Nova TV. "Don't Tell My Booker" naziv je ultrapopularnih, a istovremeno najobičnijih tuluma od kojih je Hamron sa svojim timom uspio napraviti svjetski brand.

Tko će se od slavnih gostiju pojaviti, ovisi o gradu u kojemu se party održava, tko je u blizini i na raspolaganju. Gdje god se na planeti održava neki fashion week, dodjela glazbene nagrade ili filmski festival, u blizini se, sasvim sigurno, već 11 godina, odvija party pod imenom "Don't Tell My Booker", na kojemu se dobro zabavljaju Madonna, Paris Hilton, Linda Evangelista, Sean Penn, Angelina i Brad, Leonardo Di Caprio i ostala poznata holivudska lica.

Prvi hrvatski celebrity party u Dubrovniku?

Stevie Hamron tvrdi kako nije riječ o nikakvim tajnim celebrity ložama i misterioznim okupljanjima samo za odabrane. To je jedan od načina za upoznavanje celebrityja jer, kako kaže Stevie, tako je Njemica Heidi Klum naletjela na Britanca Seala, a Victoria upoznala Davida Beckhama. "Cijela je priča započela kao najobičniji party, event s nešto glamuroznijim predznakom, a s godinama se sve pretvorilo u koncept kojim se odaje počast modnom, glazbenom i umjetničkom svijetu", rekao je Stevie koji ovih dana boravi u Hrvatskoj.

"Jedan od ciljeva naših partyja jest i upoznavanje lokalnih poduzetnika s globalnim celebrityjima, ali i dokazivanje da ovakav kvalitetan provod ima puno više smisla od ustaljene kombinacije glazbe i alkohola", tvrdi Hamron koji je u Dubrovniku razgledavao moguće lokacije za prvi "Don't Tell My Booker" koji bi se mogao održati u Hrvatskoj. Vodeći se vrhunskim profesionalizmom, nije se htio razbacivati imenima slavnih koje bi mogao dovesti kod nas, samo je odgovorio: "Koga god dovedem u Hrvatsku, moj cilj jest i da svi oni upoznaju zemlju o kojoj su do tada malo znali te da se vrate i preporuče je svojim prijateljima. Zbog toga nam je vrlo važno da odaberemo idealnu lokaciju za održavanje partyja". Pored Dubrovnika, Hamron će razgledati još nekoliko naših gradova.

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više