Stifler iz Američke pite: Film je zaradio 235 milijuna dolara, ja sam dobio 8000

Screenshot: Youtube

GLUMAC Seann William Scott otkrio je da je zaradio samo 8000 dolara za svoju ulogu Stiflera u Američkoj piti, popularnoj tinejdžerskoj komediji iz 1999., i da je morao prihvatiti posao prodaje churrosa u zoološkom vrtu nakon završetka snimanja filma. 

"Bilo je to puno novca u to vrijeme. Sjećam se da sam nakon toga kupio rabljeni Thunderbird za otprilike 5000 ili možda 6000 dolara. Ne znam što se dogodilo s ostalih 2000 dolara jer sam na kraju morao raditi u zoološkom vrtu u Los Angelesu kao churro tip, pa je možda čak bilo manje od 8000 dolara", rekao je u Peacockovom Rich Eisen Showu dok je igrao Celebrity True or False. Našalio se i da je radio u zoološkom vrtu dva dana i "prodao pet churrosa". 

Film je zaradio 235 milijuna dolara u kinima širom svijeta, prema Deadlineu. Scott je glumio Stiflera u još tri nastavka Američke pite, uključujući Američku pitu 2 iz 2001. i Američko vjenčanje iz 2003. godine.  Navodno je zaradio oko 5 milijuna dolara za American Reunion, koji je označio njegov posljednji dugometražni film u ulozi Stiflera.

Također je glumio u The Rundown iz 2003., The Dukes of Hazzard iz 2005., Role Models iz 2008. i dao glas liku oposuma Crashu u filmovima Ledeno doba. Scott je za Comicbook.com u svibnju rekao da bi se glumci mogli vratiti za peti dio franšize. 

"Toliko mi se sviđa taj lik", rekao je Scott o Stifleru i dodao kako bi ga želio vidjeti "u njegovim srednjim četrdesetima danas kako pokušava shvatiti stvari". "Tip koji se zapravo nije toliko promijenio, ali svijet se promijenio, znate, kakav bi njegov život bio? Postoji li zabavan kraj priče? Ne znam hoće li se ikada dogoditi", rekao je glumac.

Pročitajte više