Stifler iz Američke pite otkrio koliko novca je dobio za ulogu: "Tad se činilo puno"

Foto: Press

GLUMAC Seann William Scott, koji se proslavio ulogom Stevea Stiflera u Američkoj piti, otkrio je da je za ulogu u prvom dijelu te franšize dobio samo osam tisuća dolara (oko 60 tisuća kuna). 

Prvi dio izašao je 1999. godine, a Seann je u razgovoru s novinarom Rickom Eisenom otkrio da je samo šest dana snimao taj film i da mu se u to vrijeme činilo da je osam tisuća dolara mnogo novca za ulogu.

"To je za mene u to vrijeme bilo puno novca. Kupio sam rabljeni Thunderbird za pet-šest tisuća. Ne sjećam se što sam napravio s ostatkom zarade. Nakon toga sam se zaposlio u zoološkom vrtu u Los Angelesu i prodavao sam churrose. Možda je čak bilo i manje od osam tisuća", rekao je.

Nevjerojatan uspjeh prvog dijela

Inače, snimanje prvog dijela koštalo je 11 milijuna dolara, a film je na kino blagajnama zaradio 235 milijuna dolara.

Američka pita doživjela je velik uspjeh, a Seann je glumio u još tri nastavka, Američka pita 2, Američka pita: Vjenčanje te Američka pita: Okupljanje. Za te uloge dobio je 5 milijuna dolara. Osim te franšize, Seann je glumio u još filmova, primjerice, Čovječe, gdje mi je auto?, Mentori za nevolje, Put do zrelosti i Dobrodošli u džunglu.

Pročitajte više