Stigli su u Split: Teško je pogoditi tko je sin, a tko dečko najbogatije Bosanke

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

IZLOŽBA splitskog fotografa Jadrana Lazića, koji je svjetsku slavu stekao snimajući najpoznatije svjetske zvijezde društvenog, kulturnog, filmskog, glazbenog i političkog života, otvorena je u galeriji splitskog Fotokluba.

Glavne zvijezde, uz Lazića, bile su holivudska aktivistica i Jadranova velika prijateljica Sanela Jenkins te glumica Ornela Vištica, s kojom je snimio svoj posljednji editorijal.

"Sanela je došla na dva mjeseca na Hvar zbog mene, imamo zajedničkih poslova", rekao je Lazić prije izložbe za Index.

Sanela Jenkins nosi titulu najbogatije Bosanke, velikim dijelom zbog činjenice što se druži s mnogim velikim svjetskim zvijezdama među kojima su Elton John, Cindy Crawford, Kid Rock. George Clooney i Guy Ritchie.

Na izložbu je došla u društvu 21-godišnjeg sina Innisa i 16-godina mlađeg dečka, pjevača Ashera Monroea. Mnogi nisu znali tko joj je sin, a tko dečko. Innis je odjeven u crnu košulju, a Asher u crvenu.


 
Rođena je u Sarajevu, a za vrijeme rata odselila se u Hrvatsku, a potom i u London, gdje je pokrenula tvrtku za proizvodnju kupaćih kostima, a u britanskoj prijestolnici upoznala je i svog budućeg muža, bogatog bankara Rodgera Jenkinsa.

Nastavila se baviti poduzetništvom, ali i humanitarnim radom, po čemu je posebno poznata. Nakon rastave od Jenkinsa, s kojim ima dvoje djece, dobila je pola njegova bogatstva, točnije 150 milijuna funti i tako dospjela na listu 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji. 
 

Pročitajte više