Stilistica otkrila s kim je u Hollywoodu najteže: Da je 2020. osoba, to bi bila ona

Screenshot: Youtube

BIVŠA holivudska stilistica Tamaran odlučila je progovoriti o mušicama slavnih dama s kojima se morala nositi u svojih devet godina rada. Neke su joj, poput Carrie Underwood i Selene Gomez ostale u lijepom sjećanju, no druge su joj se poprilično zamjerile, a razloge je Tamaran otkrila na Tik Toku. 

Neugodno iskustvo imala je sa svojom inače omiljenom glumicom Marisom Tomei. Za nju je ispričala kako stalno kasni, jedva pozdravlja i jede jogurt dok isprobava skupocjene haljine. Također, kaže Tamaran, Marisa je jako izbirljiva što se tiče odjeće, pa je brojne odjevne komade morala vratiti. 

Nisku ocjenu dala je i Jennifer Lopez. 

"Nju poznajem godinama, a postoji razlog zašto ne može zadržati krojačicu. Dok razgovarate s njom, ne smijete gledati u nju", ispričala je. 

Nije joj sjela ni Jessica Alba za koju tvrdi da je neljubazna. 

@tambam81

Stories from the Stylist & Costume Hive 🤯##BiggestFan ##foryoupage ##foryou ##styling ##xyzbca ##hollywood ##celebrity ##letsfaceit ##ratethat ##theworst

♬ original sound - tambam81

"Voli utrljati humus u svoje haljine, voli igrati psihološke igrice, a kad priča s tobom, zapravo ne razgovara s tobom", rekla je. 

Naljutila ju je i glumica iz Uvoda u anatomiju, Katherine Heigl. 

"Kad bi 2020. bila osoba, to bi bila ona. Prijatelji koji su radili s njom rekli su mi da je jako teška osoba i da je stalno ljuta", tvrdi Tamarin. 

Najgore je ocijenila glumicu Alexis Knapp jer je s njom imala najgore iskustvo. 

"Neki ti slavni odmah plate, s nekima se moraš natezati, a neki misle da ne moraju platiti. Jedna od zadnjih je Alexis Knapp. Kad smo isprobavali haljinu, jela je čokoladnu tortu. Komadići su pali na haljinu i pogodite tko je to morao očistiti? Za nju sam posudila 1300 dolara vrijedan nakit za koji je kasnije tvrdila da ga ne može naći. Kad je moj šef pitao kad će platiti, odgovorila je: 'Zar vam moram platiti?'" kaže ona. 

Pročitajte više