Štimac: Svoj privatni život nikad nisam tajio pa kad budem u nekoj ljubavnoj vezi, neću je kriti

IGOR ŠTIMAC tvrdi kako su, iako ih se u posljednje vrijeme sve češće viđa zajedno, on i Marija Cvitanović samo prijatelji. I dok je ranije odbijao komentirati svoj privatni život, bivši nogometni reprezentativac i trener NK Zagreba sad tvrdi kako svoju privatnost od javnosti nikad nije krio.

"Nisam ni u kakvoj ljubavnoj vezi, a Marija Cvitanović mi je prijateljica. Nije mi jasno zašto me se sa svakom ženom s kojom popijem piće dovodi u vezu? Svoj privatni život nikad nisam tajio pa kad budem u nekoj ljubavnoj vezi, neću je kriti", rekao je Štimac za Story komentirajući sve češća šuškanja o tome da ljubi stilisticu koja je službeno još uvijek u braku s bivšim nogometašem Igorom Cvitanovićem.

No, da Štimac ni ranije nije bio spreman govoriti o svom privatnom životu, bilo je vidljivo prošle godine, kad je mjesecima šutio o razvodu. Kad je konačno potvrđeno da se razvodi, onda je Štimac rekao: "Svih ovih godina nisam komentirao svoj privatni život pa ne vidim razloga zašto da to radim i sada. Istina je da smo Suzana i ja u procesu rastave, no ostali smo u dobrim odnosima".

Pročitajte više