Stimulacija prostate muškarcu pružila toliko orgazama da nije mogao stati

Ilustracija: Instagram

63-GODIŠNJI muškarac nije mogao prestati doživljavati orgazme, nakon što je slučajno otkrio da ga stimulacija prostate može dovesti do vrhunca.

Njegova priča uključena je u studiju kliničke anatomije čiji je zaključak da stimulacija prostate muškarcima pruža jače orgazme od onih koje dožive običnim snošajem.

Znanstvenici su otkrili kako redovito masiranje "muške G točke" zapravo može "reprogramirati" mozak, piše Gizmodo.

Neimenovani muškarac počeo je koristiti igračku za seks kako bi ublažio simptome upaljene prostate, no vrlo brzo shvatio je kako tako može i do vrhunca - svršavao je bez ruku, jednostavno ležeći na leđima.

"Subjekt je ustanovio da, iako su orgazmi tad bili vrlo ugodni, nije s njima mogao prestati", piše u istraživanju. "Nadalje, imao je staru ozljedu vrata koja se zbog grčeva u vratu dok je ležeći svršavao, ponovo aktivirala. Ispostavilo se kako je jako teško prestati doživljavati te orgazme i vratiti se u normalu".

Autor studije, Dr. Roy Levin, rekao je kako se nada da će njegov slučaj ohrabriti više istraživača da se bave ovom temom. "Znanstvene studije o orgazmu oduvijek su izazov, no orgazmi koji su potaknuti stimulacijom prostate su bili ignorirani. Upravo smo započeli putovanje cestom otkrića", izjavio je.

Pročitajte više