Sting i njegova žena uživaju u razmjeni seksualnih partnera

U KONTROVERZNOM radijskom showu voditelja Howarda Sterna, 49-godišnja Stingova supruga Trudie Styler priznala je kako sa suprugom često posjećuje tzv. swinger klubove, gdje uživaju u grupnom seksu.

U telefonskom razgovoru uživo za Howard Stern Show, majka četvero djece i Stingova žena Trudie Styler je otvoreno izjavila kako su ona i njezin suprug swingeri - ljudi koji razmjenjuju partnere u seksu.

Na Sternovo pitanje zna li ona što taj termin znači, Trudie je odgovorila: "Swinganje je razmjena partnera, zar ne? Naravno da to radimo."

Trudie je pojasnila kako sa suprugom često posjećuje swinger klubove, gdje gleda svog muža kako vodi ljubav s drugim ženama.

"Nisam ljubomorna. On voli ići u takve klubove gdje se svi skidaju." - rekla je Trudie, pa dodala: "Ja se na takvim mjestima samo družim, pričam s ljudima i lakiram nokte."

Na pitanje upušta li se i sama u seksualne odnose s drugim ženama, Trudie je rekla: "Sve je to rock and roll, nije li to ono što se očekuje od nas?"

"Mi smo Europljani, ovdje to svi rade. Zabavljamo se puno bolje od vas Amerikanaca." - zaključila je gospođa Sting.

I sam kontroverzni Howard Stern bio je prilično šokiran ovim izjavama, te na kraju kazao kako nije posve siguran da se Trudie nije samo našalila s njim.


Pročitajte više