Stiže film o Bruceu Springsteenu, utjelovit će ga glumac koji je nedavno zaludio žene

Foto: Profimedia

Nadolazeći biografski film o Bruceu Springsteenu Deliver Me From Nowhere službeno je dobio glavnog glumca - Jeremyja Allena Whitea.

Biografski film, temeljen na istoimenoj knjizi Warrena Zanesa, prati stvaranje Springsteenova kultnog solo albuma Nebraska iz 1982. godine. A24 je bio rani kandidat za distribuciju filma, ali predsjednik studija 20th Century Steve Asbell i David Greenbaum, novi šef Disneyjeve podružnice za igrani film, navodno su veliki obožavatelji Springsteena i uspjeli su dobiti film nakon onoga što je Deadline nazvao "divljim vikendom borbe za nadmetanje".

Osim suradnje s 20th Centuryjem, producenti su također potvrdili da će White, zvijezda Huluove dramske komedije The Bear koja je osvojila Emmy, glumiti mladog Springsteena. Glumac će završiti snimanje četvrte sezone The Beara u lipnju, prije nego što ove jeseni u New Jerseyju počne snimati Deliver Me From Nowhere.

Whiteova reklama za Calvin Klein oduševila je žene diljem svijeta

White nema pjevačko iskustvo iako je bio član lošeg zbora u šaljivoj reklami za Shameless, Showtimeovoj seriju u kojoj je glumio pametnog, ali problematičnog sina. Glumac je prije nekoliko mjeseci privukao dosta pažnje reklamom za muško donje rublje brenda Calvin Klein. 32-godišnji glumac u ikonskoj je kampanji pokazao svoje isklesane mišiće, na oduševljenje žena diljem svijeta.

The Boss je napisao i snimio Nebrasku sam u sobi koju je unajmio u Colts Necku u New Jerseyju, dok se borio sa slavom, depresijom i tjeskobom. Iako u početku nije planirao objaviti pjesme, one se danas smatraju nekima od najboljih i najemotivnijih u njegovoj karijeri.

Zanesova knjiga pokriva Springsteenove probleme s mentalnim zdravljem i osobne borbe koje je opisao na Nebraski. Scott Cooper, poznat po režiji The Pale Blue Eye, Black Mass i Crazy Heart, napisat će scenarij i režirati film.

Pročitajte više