Stižu nove epizode Kola sreće, pogledajte kako je nekoć izgledala Iva Jerković

Foto: Instagram, Nova TV, RTL

NA MALE ekrane od večeras stižu nove epizode Kola sreće koje vodi glumac Boris Mirković, dok će mu u otkrivanju slova pomagati Iva Jerković.

Atraktivna brineta na javnoj je sceni od 2005. godine, kad se pojavila u showu Survivor Hrvatska. Prije toga se bavila manekenstvom.

Survivor je napustila nakon 20 dana zbog zdravstvenih problema, a tada je izjavila da joj je najteže palo to što na otoku nije bilo cigareta te da je sa sobom ponijela kondome, no nije ih iskoristila.

Potom je radila kao manekenka u Dubaiju, a u Milanu je radila na televiziji RAI 2. Vratila se u Hrvatsku te radila kao manekenka i voditeljica. Sudjelovala je i u prilično neuspješnom Celebrity Big Brotheru.

S Nikolinom Pišek, danas Ristović, vodila je i Doru.

Kuloari su je godinama povezivali s kontroverznim biznismenom Josipom Antićem Zefom, no ona je tu vezu uporno negirala. Da su zajedno potvrđeno je na svadbi novinarke Magdalene Balentović, nakon što je Marko Grubnić snimio raspored sjedenja prema kojem je Antić sjedio do Ive. Potom je Iva lani potvrdila da je trudna te da je otac djeteta Antić. U veljači je rodila djevojčicu.

>>>Iva Jerković progovorila o trudnoći i svojoj dugogodišnjoj vezi sa Zefom

Pročitajte više