Stjepan Maurović: Nikola se sa Sorajom samo zeza, ona nije njegov tip, voli da je sve po njenom

RODITELJI Nikole Maurovića komentirali su u razgovoru za Index ponašanje svog sina u tjednom zadatku "Diktatura" i njegov odnos sa Sorajom. Nikolin otac Stjepan smatra da se njegov sin korektno ponašao u ulozi diktatora te da se sa Sorajom samo "zeza". "On je po prirodi dosta povučen i miran dečko. Normalno je da se u takvim ulogama umjetno 'pozločesti' i postane strog. Zadovoljan sam kako se ponašao, mislim da su svi troje to vrlo dobro odradili. Ne može on siliti nekoga da kleči pred njim na koljenima ili puže", rekao je Stjepan Maurović, a Nikolina mama je dodala da bi njen sin trebao češće biti strog prema stanarima koji cijele dane samo piju kave.

"Mislim da Soraja nije njegov tip žene, zbog vanjštine i zbog karaktera"

"Svaki je od njih drugačije igrao tu ulogu, jer su različiti karakteri. Moj Nikola nikad ne bi mogao biti u ulozi Nemeša koji je s Marijanom. Za njega su ljubav i seks nešto posebno i on to ne želi dijeliti sa cijelim svijetom", zaključuje njegov otac. Mladi je Zaprešićanin posljednjih dana postao prisniji sa Sorajom i često joj je davao "posebne zadatke", no njegov tata smatra da je to sve zezancija. "To je samo privlačenje pažnje. Koliko ga ja poznajem, mislim da Soraja nije njegov tip žene, zbog vanjštine i zbog karaktera. Među njima nema ništa ozbiljno", rekao je Stjepan koji se ne bi protivio ako bi mu Soraja ipak jednog dana postala snaha.

"Ona voli da je sve po njenom i mislim da to Nikola baš i ne bi prihvatio, ali ako bi ipak uzeo takvu osobu za ženu, prihvatio bih je. Moja supruga i ja mu nećemo nikad birati djevojku ili ženu, mislim da je toliko priseban da može to sam odlučiti", smatra njegov otac. Nikolina djevojka Žana i dalje je uz njega, tvrde njegovi roditelji koji su s njom često u kontaktu. "Ona jako pozitivno na sve to gleda. Cura je svjesna da Nikola u toj kući ne može glumiti nekog fratra ili svećenika. Sve je to igra, a ona je tolerantna djevojka. Za sada je sve u redu među njima", tvrdi gospodin Maurović.

"Brendon je živac. Malo preozbiljno sve shvaća"

Komentirao nam je i uvijek napet odnos između Nikole i Brendona koji je zbog nepoštivanja zadatka za kaznu bio zatvoren u kavezu. "Mislim da to nije bila pretjerano oštra kazna za njega. Oni su poput djece u školi, kad ga se zadirkuje onda se ljuti i onda ga se još više zadirkuje. Brendon je živac. Malo preozbiljno sve shvaća. Želio je neposlušnošću skupiti bodove kod publike pa je glumio da je ugrožen. Sve je to taktika i diplomacija. Zadatak je bio u granicama normale i nije bilo vrijeđanja i podcjenjivanja. Njih troje morali su ga ukoriti ako su bili diktatori, da su se ponašali drugačije, to bi bio minus za njih", smatra Nikolin otac.

On se nada da će njegov sin pobijediti i odnijeti glavnu nagradu, iako nije išao u BB kuću zbog novaca. "Kao otac naravno da želim da pobijedi, nadam se tome, ali sve ovisi tko će biti u finalu", kaže Stjepan. On i njegova supruga uskoro putuju u Beograd gdje žele iznenaditi Nikolu kad izađe iz kuće. Tamo će se naći sa starim prijateljima i poznanicima, a kad se vrate kući, najavljuju da će napraviti zabavu za Nikolu. "Nastojat ćemo napraviti feštu, samo još nije sigurno u kojem obujmu. Mislim da ćemo se okupiti u kleti, ali ovisi o Nikoli kakvu će feštu željeti", rekao nam je Stjepan Maurović.

Pročitajte više