Stjuard objasnio zašto u avionu ne biste trebali nositi kratke hlače

Foto: TikTok

STJUARD Tommy Cimato na svom je TikTok profilu u videu objasnio što biste trebali izbjegavati dok letite avionom, a uglavnom je riječ o stvarima o kojima gotovo nitko ne vodi računa.

Tommy je naveo pet stvari koje biste trebali izbjegavati u zrakoplovu, od odlaska na toalet i puštanja vode do nošenja kratkih hlača, a posebno je naglasio ovo potonje.

"Ni ne pokušavajte nositi kratke hlače dok ste u avionu. Ista stvar vam je i s prozorima u avionu, nemate pojma koliko prljavi mogu biti. Nosite duge hlače jer će tako puno manje klica doći na vašu kožu", objasnio je i potom naglasio kako ne biste trebali ni puštati vodu u toaletu, barem ne golim rukama.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

"Ne dirajte dugme za puštanje vode golim rukama. Koristite ubrus ili komad toalet papira, taj gumb je leglo zaraze i svi ga diraju prljavim rukama", pojasnio je.

Objasnio je i zašto ne biste trebali naslanjati glavu na prozor. "Nemojte zaspati i nasloniti glavu na prozor. Niste prvi koji to rade i nemate pojma koliko ljudi to dira rukama", veli Tommy.

Rekao je još kako biste trebali piti puno vode te da se nikako ne ustručavate pitati za pomoć stjuarde za sve što treba, pogotovo ako se ne osjećate dobro.

Pročitajte više