Što je u pozadini trenutno najveće celebrity drame na društvenim mrežama?

Foto: Instagram

INTERNET ne prestaje raspravljati o drami koji je nastala između Selene Gomez, Kylie Jenner i Hailey Bieber.

Rasprava se razbuktala naročito nakon što je Justin Bieber na nedavnoj proslavi svog 29. rođendana gostima poklonio skupe upaljače s ugraviranim riječima: "Zahvalan sam što nisam završio s onim što sam mislio da želim." Selenini fanovi zbog ovog su poteza optužili Justina i njegovu suprugu Hailey da su ovom porukom suptilno aludirali na njegovu nekadašnju vezu s Gomez. 

Kako je čitava drama počela?

No ova celebrity drama počela je ranije. Krajem veljače Selena je objavila video na TikToku u kojem je svojim pratiteljima ispričala kako je slučajno pretjerala s laminacijom obrva. Samo nekoliko sati kasnije Hailey je na Instagramu objavila snimku s Kylie Jenner na kojoj su djevojke u prvi plan stavile svoje obrve. Selenini obožavatelji taj su potez shvatili kao provokaciju, piše Forbes.

Nakon što se broj komentara obožavatelja počeo povećavati, Kylie i Selena su zanijekale glasine o svađi. Gomez je tada na društvenim mrežama objavila da su takve glasine "doista nepotrebne". Zahvalila je i obožavateljima koji su joj pisali da je ponašanje pjevačice nakon prekida s Justinom bilo pohvalno.

Selena se tada osvrnula i na Taylor Swift, koja je došla u središte pažnje nakon što se na TikToku pojavila teorija da je Swift pjesmu Question s najnovijeg albuma Midnights posvetila drami Selena-Hailey. Gomez je Taylor branila i opisala je kao "jednu od najboljih u cijeloj igri". No drama tu nije stala.

Selena objavila da uzima pauzu od društvenih mreža

Selena je ubrzo nakon toga objavila da uzima pauzu od društvenih mreža, i to u trenutku kada je zasjela na prvo mjesto najpraćenijih žena na Instagramu, preuzevši tu titulu od Kylie Jenner. 

"Uzimam drugu pauzu od društvenih mreža jer sve je ovo postalo malo smiješno. Imam 30 godina i uistinu sam prestara za ovo. No volim vas sve puno i vidjet ćemo se uskoro. Samo ću uzeti malu pauzu od svega", rekla je Selena tada na TikToku.

Potom se ubrzo pojavio TikTok video koji je snimila jedna njezina obožavateljica, koja u videu implicira da je video Hailey Bieber objavljen u siječnju na toj društvenoj mreži bio "suptilan udarac" Seleni Gomez.

Naime, Hailey, Kendall i Justine Skye objavile su zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na zvuk koji je glasio: "Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan", aludirajući navodno na fotografije "nesavršene" figure Selene Gomez.

Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey "ljubomornom zlicom", na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu i da je iskoristila zvuk jer se nalazio u trendingu. Selena je tada svojim obožavateljima poručila da njoj "takve stvari ne smetaju".

>>Ovo je trenutno najomraženija osoba na internetu

Obožavatelji podržali Selenu

Gomez je naposljetku zahvalila svojim fanovima na podršci i pozvala ih da budu "ljubazniji".

"Hvala vam i sve vas mnogo volim. Duboko sam zahvalna za svakog od vas. Činite me nevjerojatno sretnom. Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Bila sam tužna i svima želim samo dobro", napisala je u komentarima videa na TikToku.

Mnogi obožavatelji stali su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kylie i Hailey. Broj njihovih pratitelja rapidno je počeo padati za stotine tisuća ljudi, dok je Selena s 381 milijuna došla do trenutnih 395 milijuna.

Inače, Selena je dugo bila u ljubavnoj vezi s Justinom Bieberom. Nekoliko puta su prekidali, a posljednji put se to dogodilo u svibnju  2018. godine. On je samo tri mjeseca kasnije zaprosio Hailey Bieber, što je mnogim fanovima zasmetalo.

Pročitajte više