Što muškarci žele za Božić? Ekipa na internetu pokrenula je tu temu, evo odgovora

Screenshot: YouTube

VJEROJATNO ste od djevojaka i žena puno puta čuli rečenicu: "Muškarcima je puno teže kupiti poklon nego nama." Neki se s time i slažu, a tim povodom BuzzFeed je pitao svoje čitatelje da riješe misterij i kažu - što muškarci zapravo žele za Božić? 

Puzzle

Da, puzzle. No ne bilo kakve, već one najteže, koje se sastoje od tisuću sitnih dijelova iste boje. To je, piše BuzzFeed, idealan dar za muškarce koji vole izazove jer su komadići sićušni, a onaj tko ih uspije složiti bit će jako ponosan na sebe.

Čarape

Par visokokvalitetnih, ali prozračnih čarapa koje se mogu nositi za bilo koju prigodu, primjerice po kući, za trčanje, lov... "Cijeli dan provodim u radnim čizmama, trebaju mi kvalitetne čarape koje su mekane, prozračne i vrlo udobne", napisao je jedan tip.

Brijaći aparat

Muškarci koji održavaju bradu ovaj poklon smatraju vrlo korisnim. "Dobio sam brijaći aparat na poklon prošle godine i, iskreno, šokiran sam koliko mi je koristan", kaže muškarac.

Ribež za sir

Za muškarce koji obožavaju kuhati bilo kakav kuhinjski pribor bit će dobrodošao.

Lego set

Ništa bez Lego seta. "Uvijek sam zadivljen raznolikošću Lego setova, ali mislim da su najbolji setovi koji ti omogućuju da izgradiš domove svojih omiljenih TV serija i filmova. Set Sam u kući od 3955 dijelova dovoljan je da me drži u božićnom duhu tijekom cijele godine", napisao je jedan čitatelj.

Čizme

"Svatko zaslužuje barem jedan par elegantnih čizama koje će nositi na vjenčanja, spojeve ili samo ako žele dobro izgledati na poslu. To je super", kaže jedan muškarac.

Rukavice za trčanje

Hladnije vrijeme nam je stiglo, pa su rukavice, piše BuzzFeed, odličan dar za muškarce koji često trče. 

Pročitajte više