"Što radiš s ovim pederom?" osvanulo ispod Elline fotke. Brzo je odgovorila

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK na Instagramu se pohvalila skupocjenom torbicom koja je trenutno hit među trendsetericama, a zatim je otkrila i s kim se susrela u gradu te nasmijala pratitelje komentarom na Instagramu.

Ella je najprije na jednoj fotografiji pokazala torbicu marke Bottega Veneta koja na službenim stranicama brenda košta nešto manje od 25.000 kuna (3200 eura). Da je riječ o originalu, potvrdila je tagom na fotografiji, ali i jednom ranijom objavom na Instagram storyju, gdje je pratiteljicama otkrila otkud joj zelena torbica te im je preporučila i jeftiniju verziju u Zari.

"Žao mi je što kasnim", napisala je uz opis fotografije na kojoj su pozornost njenih pratiteljica privukle i Burberry bež hlače. A kad se pohvalila outfitom, Ella je otkrila i s kim je otišla na piće. Društvo joj je pravio modni bloger i chef Vanja Fotović.

Nakon što se pohvalila njihovom zajedničkom fotografijom, Vanja se oglasio u komentarima te je nasmijao Elline pratitelje.

"Bože, što radiš s ovim pederom?" napisao je on, a Ella mu je brzo odgovorila: "Sve što ne mogu s mužem", napisala je i nasmijala mnoge.

Inače, Vanja Fotović privukao je pozornost šire javnosti kad je žestoko napao Pride.

Pročitajte više