Stoka izbacuje novi album, a možete ga nabaviti samo na jednom mjestu

Foto: PR

MARIN IVANOVIĆ, mnogima bolje poznat pod svojim umjetničkim imenom Stoka, u subotu 16. prosinca u NOSS-u će predstaviti svoj najnoviji album "Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo".

Radi se o šestom solo albumu talentiranog repera, a specifično je to da će fanovi album moći nabaviti ekskluzivno u NOSS-u (Tkalčićeva 4) gdje će posjetitelje od 12 sati zabavljati DJ Tom Polo, a očekuju ih još i kuhano vino te, naravno, druženje sa Stokom. Kupci majice STOLE&NOSS na poklon će dobiti i Stokin album “Iz tame u svjetlo”

No, to nije sve. Kako bi cijelu priču učinili još zanimljivijom, Stole i NOSS otišli su korak dalje pa ćete uz majicu i album dobiti i gym sack torbu i Stoletovu potpisanu fotku.

Inače, Stoka je jedan od najpoznatijih hrvatskih repera koji je karijeru započeo kao član legendarnog dvojca Nered i Stoka, a njihov debi "Spremni za rat" i dan danas smatra se jednim od najboljih albuma zlatne ere hrvatskog hip-hopa, kada su zajedno s Tram 11-om, El Bahatteejem, Bolesnom braćom, Elementalom i ostatkom Blackout ekipe stvarali temelje, ne samo zagrebačke već i hrvatske rap scene.

Iako i danas funkcioniraju kao grupa, Stoka četiri godine nakon "Spremni za rat" izdaje i svoj prvi solo album "Stole" nakon čega su uslijedili "Kravlje ludilo" (2006.), "Pogodi 'ko se beko" (2010.), "ZG Gangsta" (2014.) i "Agram", također iz 2014.

Iako se tijekom karijere okušao i u ulozi voditelja i kolumnista, uvijek je u prvom redu bio MC, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivao je s mnogim domaćim glazbenicima kao što je Dino Dvornik, Josipa Lisac, Tony Cetinski, Songkillersi i mnogim drugima što mu je omogućilo da ostvari mainstream uspjeh dok je u isto vrijeme uspijevao zadržati status neupitne underground legende što je rijetkima pošlo za rukom.

"Stara škola kreka" ujedno obilježava i 20 godina njegove glazbene karijere i istovremeno označava povratak glazbi od koje se nakratko oprostio. Na albumu koji je u potpunosti producirao njegov dugogodišnji suradnik Goran Kovačić, Stole je ugostio Nereda, Smoke Mardeljana, Krešu Bengalku i Karlu i Ninu, a reakcije na povratničke singlove više su nego pozitivne što dokazuju i pregledi na YouTubeu, ali i brojni koncerti diljem bivše Jugoslavije.

I za kraj da ponovimo, 16. prosinca, NOSS shop u Tkalčićevoj, Stoka, novi album.

Budite tamo.  

Pročitajte više