Strani mediji: Leonardo DiCaprio zainteresiran je za 27-godišnju Gigi Hadid

Foto: EPA/Instagram

NAKON što je prošlog tjedna objavljeno da je Leonardo DiCaprio prekinuo s 25-godišnjom manekenkom Camilom Morrone nakon četiri godine veze, počele su kružiti glasine da je glumcu za oko zapela 27-godišnja Gigi Hadid.

"Leo se usredotočio na Gigi, ali ona zasad nije pokazala interes za njega", rekao je izvor za US Weekly. "Prijatelji su i Gigi ne želi ništa romantično s njim."

Prošli tjedan InTouch je izvijestio da su se "Leo i Gigi smuvali nekoliko puta ovog ljeta", no te navode nitko nije potvrdio ni demantirao.

"Poznaju se nekoliko godina. Jako privlače jedno drugo. Ona je točno njegov tip: prekrasna, ali skromna", rekao je drugi izvor.

Čini se da su se njih dvoje tijekom godina kretali u sličnim društvenim krugovima, a još u prosincu 2019., US Weekly je izvijestio da su Leo i Gigi zajedno zabavljali na Afterpartyju Art Basel Miami zajedno s Kendall Jenner i Giginom sestrom Bellom Hadid.

Podsjetimo, ubrzo nakon prekida s Camilom, počelo se šuškati da Leo već ima novu djevojku, ali riječ nije bila o Gigi, već o 22-godišnjoj Ukrajinki Mariji Beregovoj. Glumcu su mnogi zamjerili zbog činjenice da do sad nije bio u vezi s djevojkom koja je imala više od 25 godina, no čini se kako bi Gigi mogla prekinuti taj niz.

Gigi Hadid krajem prošle godine završila je vezu sa Zaynom Malikom, s kojima im jednogodišnju kćerkicu Khai.

Pročitajte više