Strani mediji pišu o ljetovanju Beyonce i Jay-Z-ja u Hrvatskoj: "Obiteljski bijeg"

Foto/Screenshot: Grgo Jelavic/PIXSELL/Daily Mail

STRANI MEDIJI raspisali su se o ljetovanju Beyonce i Jay-Z-ja u Hrvatskoj.

Britanski Daily Mail prenio je fotografije s jahte Faith usidrene u blizini Cavtata te se raspisao da su s parom i njihova djeca, dadilje te dugogodišnji tjelohranitelj Julius de Boer koji je tu, pišu Britanci, "da osigura da obiteljski bijeg prođe bez problema".

O ljetovanju pišu i neki američki tabloidi koji prenose da je par "odlučio najbolje iskoristiti zadnje dane ljeta". 

Četvrti posjet Hrvatskoj

Podsjećamo, Beyonce i Jay-Z jučer su snimljeni na megajahti kod Cavtata. S njima su i djeca, kći Blue Ivy te blizanci Rumi i Siru. 

Jay-Z i Beyoncé su u Hrvatskoj bili i 2009., pa zatim i 2011. godine, dok su čekali prvu kćer Blue Ivy, koja je ime dobila po plavom bršljanu koji su vidjeli upravo u Hrvatskoj, točnije na Hvaru. Godine 2020. su se vratili, a pjevačica je tada u našoj zemlji proslavila i rođendan.

Problemi s tjelohraniteljem 2009. godine

Posjet para 2009. godine je zasjenio incident s tjelohraniteljem koji je nasrnuo na dubrovačke fotoreportere i TV snimatelje. Tjelohranitelj je tad udario rukom po kameri jednog snimatelja. Kamera je pala na tlo i slomljen je reflektor rasvjete. Potom je snimatelja tri puta udario nogom iznad stražnjice.

Za kraj je bacio snimateljev stativ u more, na što mu je, kako su tad prenosili mediji, Jay-Z uz osmijeh sugerirao da tako baci i snimatelja. Pri odlasku je tjelohranitelj okupljenima pokazao srednji prst i na lošem, ali razumljivom hrvatskom dobacio: "Mama vam je ku*va, pi*ka vam materina!". Sve se dogodilo oko 1:30 u noći, unutar povijesne jezgre Dubrovnika, kada je slavni par napustio restoran u kojem su večerali.

Pročitajte više