Strani mediji se (opet) raspisali o sisama Nives Celzijus

"NA UPIT policajaca da im pokaže dokumente, Nives je raskopčala košulju i rekla: Ovo je moja osobna iskaznica", piše Daily Star prenoseći policijsku avanturu međunarodne starlete s hrvatskom putovnicom, Nives Celzijus. Međutim, ona tvrdi da je to samo plod njihove mašte, a "ionako nam je već ispričala da je policajce počastila psovkama a ne poprsjem". Nives je ispričala i da je Dini njezino pijano iskustvo jako seksi, ali se naljutio što je bila prelijena nazvati taksi već je također pijanoj Nataši Kos dopustila da vozi, prenosi Story.

Također, Nives je ispričala da policajce nije ni pokušavala šarmirati jer bi se šarmirajući osobu koja joj se ne sviđa osjećala kao prostitutka, ali je priznala da bi policajca zavela bez pardona, samo da je zgodan.

Podsjetimo, nakon pijanke u Posh Fantasy baru Snježane Mehun Nives i Nataša Kos su se mrtve pijane zaputile kući osobnim automobilom. na putu ih je zaustavila policija, a legendarna Nives je napravila cirkus pred policajcima, vrijeđala ih, odbila alko test te si tako osigurala nezaboravnu noć u zatvoru. Avantura ju je, kaže, zabavila.

Pročitajte više