Strastveni nastup i iznenađenje: Ana Rucner otkrila nam je svoje želje za 33. rođendan

Foto: Index

BIO je ovo poseban dan za glazbenicu Anu Rucner. Spojila je ugodno s korisnim, pa je na otvaranju novog wine bara u Zagrebu i proslavila rođendan.

Iako je prije par dana bila na zahvatu, nitko to nije mogao ni posumnjati. Naime, Ana je i vadila umnjake prije par dana, no kako je prava profesionalka, bolove zbog zahvata uspješno je skrivala velikim osmijehom na licu.

Nakon što je strastveno odsvirala nekoliko poznatih skladbi na violončelu, a zatim je i zapjevala. prijatelji su je iznenadili rođendanskom tortom i pjesmom. Ana je tako proslavila svoj 33. rođendan, a tamo je bio i njezin bivši suprug Vlado Kalember koji joj je među prvima čestitao.



Iako su se rastali, njihova veza i dalje intrigira javnost. No, njih su dvoje i dalje dobri prijatelji.

"Kada si s nekim u braku deset godina, kako možeš na tu osobu pljunuti - to je kao da si pljunuo na sebe. Drugo, bio si s nekim, imaš dijete s nekim, ako vas je život razdvojio to je naša stvar. I da je teško, zašto da to dijelim s drugima, zamarati ih - koga to uopće zanima? To nije važno. Meni je važno da su moj sin i njegov otac zdravi i veseli jer ih volim oboje", rekla nam je Ana.



Ipak, prvi je s njom slavio jedan od najvažnijih muškaraca u njezinom životu - sin Darian, koji je svoju poznatu mamu pratio iz prvog reda i njezin je nastup snimao mobitelom te joj kasnije se pridružio na pozornici.

Sa sinom je i puhala svjećice na torti od ranog jutra, a otvorili su dječji šampanjac.



A što si Ana Rucner želi za rođendan?


"Dobila sam i više nego što sam si željela. Obično si ništa pretjerano ne želim, nikad nisam imala neke velike želje... da budem uspješna, da dobijem ovo ili ono, meni kad bi netko htio dati neki poklon, ne bi znao što. Ono što si doista želim, je biti okružena ljudima koji su mi dragi. Svjedočila sam puno puta, da kad nam se netko drag razboli pa ode, onda shvatiš da su ljudi najvažniji", kaže Ana za Index.



Rucner će ove godine i predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a već u nedjelju na Valentinovo ide za Sarajevo gdje će snimati i spot.

"Ja sam česti gost u BiH, Deena znam 15 godina i tako je spontano došao taj poziv da budem dio ekipe. Pjesma je sjajna i to će sigurno biti dobro. Mi idemo širiti ljubav, idemo bez ikakvih očekivanja", kaže Ana.

Samo na Indexu moći ćete pratiti i kako je na snimanju, te što nam to sprema susjedna BiH dok Hrvatska i dalje ne zna tko će je predstavljati na popularnom natjecanju za najbolju pjesmu Europe.


 

Pročitajte više