Striper se ne može obraniti od napaljenih žena: "Usred nastupa me ugrizla za penis"

Foto: Instagram

STRIPER Lotan Carter, koji je sudjelovao u britanskoj verziji Big Brothera, ispričao je kako ga je jednom prilikom tijekom nastupa žena ugrizla za penis.

Tijekom gostovanja u emisiji This Morning rekao je kako smatra da se napadi žena na stripere ne shvaćaju dovoljno ozbiljno.

Striper s velikim egom: "Penis mi je osiguran na 100 milijuna kuna"

"Žene ponekad misle da te zbog onog što radiš mogu tretirati kako im se svidi. To nije baš lijepo. Budući da je na nastupima obično mračno, teško je procijeniti koliko je žena alkoholizirana prije nego što je izvedeš na pozornicu", ispričao je on.

Objasnio je da ga žene obično grebu ili grubo hvataju za penis, a u jednoj situaciji ga je žena doslovno ugrizla za penis.

"Jedna me žena ogrebala toliko jako da sam osjetio kako mi krv curi niz leđa. Dogodilo mi se da me žena doslovno ugrizla za penis. Skinuo sam donje rublje i omotao se ručnikom. Gurnuo sam njenu glavu ispod ručnika. Uvijek se nešto nalazi između nas, ali ona me ipak uspjela ugristi", kaže Lotan.

Smatra da bi žene i muškarci trebali biti jednako zaštićeni od takvih stvari, no to nije uvijek slučaj.

"Zaštitari nisu uvijek tamo, ali i kad jesu, ponekad zaključe da sam građen kao Schwarzenegger pa se valjda mogu obraniti i sam", tvrdi on.  

Pročitajte više