Stroga pravila influencerice na vjenčanju iznenadila goste. Ne želi djecu na svadbi

Foto: Instagram

Australska influencerica Tammy Hembrow udaje se kasnije ove godine, a za svoje goste na vjenčanju ima stroga pravila. Naime, Tammy i njen zaručnik Matt Zukowski poslali su pozivnice za vjenčanja, a one su se sad proširile internetom zbog navedenih pravila koja su iznenadila, pa čak i razljutila neke goste.

Vjenčanje je zakazano za studeni ove godine u Byron Bayu, a na pozivnicama su navedena pravila odijevanja, popis darova i smiju li gosti dovesti djecu na ceremoniju. Pravila glase: 

Ne žele djecu na svom vjenčanju

"Iako volimo vaše bebe, naše vjenčanje će biti bez djece. Čuvanje djece može se organizirati na zahtjev. Djeca su i više nego dobrodošla da nam se pridruže na 'zabavi oporavka' u nedjelju", piše na pozivnicama. 

Amber Paul, koja stoji iza Instagram i TikTok profila Influencers Updates Australia, rekla je: "Pravilo da djeca ne smiju na vjenčanje me iznenadilo. Njihova djeca, kao i nećaci i nećakinje, sigurno će biti barem na ceremoniji", rekla je ona. Inače, Tammy ima troje djece, dvoje s bivšim zaručnikom Reeceom Hawkinsom i jedno s bivšim zaručnikom Mattom Pooleom. 

U pozivnici su se osvrnuli i na darove. "Vaša prisutnost najveći je dar od svih. Međutim, ako nam želite nešto pokloniti, 'bunar želja' bit će na našem vjenčanju za vaše doprinose i dobre želje", napisao je par.

"Nisam znala da mega bogati ljudi traže novac na vjenčanju", komentirala je Amber. Tammy i Matt još nisu komentirali pravila koja su dali gostima na vjenčanju. 

Djeca na vjenčanju često su tema rasprava. Mnogi roditelji ljute se kada im mladenci kažu da ne mogu povesti djecu na vjenčanja. Prije nekoliko mjeseci provjerili smo i kakvo je mišljenje Hrvata o toj temi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.