Stručnjak za veze tvrdi: Ako je muškarac zainteresiran, radit će ove tri stvari

Screenshot: TikTok

STRUČNJAK za veze iz Velike Britanije Benjamin Daly, kojeg na TikToku prati više od 1.2 milijuna ljudi, često dijeli snimke u kojima iznosi svoje stavove o romantičnim odnosima. U posljednjem videu govorio je o tome kako se može znati je li muškarac zainteresiran.

@benjamindaly If a guy likes you, he does this... #datingtip #datingadvice ♬ original sound - Benjamin Daly

Prema njegovim riječima, postoje tri stvari koje će muškarac raditi ako mu se netko sviđa. U videu koji je pregledalo više od 76 tisuća korisnika opisao je koje su to tri radnje, ali objasnio je i na koji način se može spoznati da muškarac nije zainteresiran.

"Ako se sviđaš nekom tipu, on će ti to pokazati djelima. Zvat će te, slat će ti poruke i planirat će izlaske s tobom. Ako nije zainteresiran, osjećat ćeš se zbunjeno cijelo vrijeme. Sasvim je jednostavno", ispričao je Daly i izazvao hrpu reakcija.

"Upravo sam shvatila da nijedan nije bio zainteresiran", "Ovo me dotuklo, ali morat ću prihvatiti da je tako", "Moj radi sve tri stvari, a ja sam opet zbunjena", "Jedan je radio sve ovo, a onda je odjednom nestao", "100 posto točno", samo su neki od komentara ispod objave.

Pročitajte više