Stručnjakinja za govor tijela: Evo zašto su William i djeca leđima okrenuti od Kate

Foto: Instagram/Profimedia

KATE MIDDLETON snimila je obiteljsku fotku povodom Dana očeva, na kojoj su William i njihovo troje djece leđima okrenuti od nje i gledaju u more. 

"Volimo te, tata. Sretan Dan očeva. G, C i L", stoji u opisu fotografije na kojoj princ William na plaži grli svoju djecu Georgea, Charlotte i Louisa.  

Stručnjakinja za govor tijela Judi James otkrila je za DailyMail zašto su William i djeca leđima okrenuti od kamere dok gledaju u pučinu, a tvrdi kako to znači da obitelj žudi za mirom. 

Pogled u budućnost 

"Pogled na more djeluje umirujuće, a William i njegova djeca izgledaju izolirano i puno ljubavi", objasnila je dodavši da prizor simbolički označava pogled u budućnost. 

"Mogao bi biti nagovještaj budućnosti obitelji u kojoj djeca odrastaju, odlaze iz obiteljskog gnijezda. Williamove ruke koje su obgrlile djecu označavaju zaštitu koju im besprijekorno daje. Položaj Georgeove lijeve ruke sugerira kako mlađem bratu pruža sličnu zaštitu koju im je William pružao dok su bili mali", tvrdi. 

Podsjetimo, Kate se u subotu prvi put pojavila u javnosti otkako je objavila da ima rak, a čitačica s usana otkrila je što je princ Louis rekao Kate dok su se vozili u kočiji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.