Stručnjakinja za spojeve: Evo zašto ste zaljubljeni u nekoga tko ne želi biti s vama

Foto: Screenshot TikTok

STRUČNJAKINJA za spojeve Sabrina Zohar iz Kalifornije na TikToku je objavila video u kojem je objasnila zašto ljudi ne mogu preboljeti i pustiti nekoga tko nije zainteresiran za njih. Tvrdi da su takve situacije povezane s događanjima iz djetinjstva. 

"Želite li znati zašto ste toliko zaljubljeni u nekoga tko ne želi biti u vezi s vama? Zato što ste si zamislili da ste sigurni samo ako imate tu osobu. Ponašate se kao da ste tu osobu stavili na pijedestal i kao da ste ponovno u odnosu dijete-roditelj. Osjećate se kao da niste dovoljno dobri i da vas nitko nikada neće voljeti zato što su vas roditelji ili skrbnici naučili da su vam oni jako potrebni", ispričala je Sabrina u videu koji je pregledalo više od 500.000 ljudi. 

@sabrina.zohar Why do you want someone who doesnt want you back? #limerence #datingadvice #corebeliefs #anxiousattachment #breadcrumbing #breadcrumbs #dating101 #movingon #breakup ♬ original sound - Sabrina Zohar

"Sada mislite da morate zaslužiti nečiju ljubav. Ako u tome ne uspijete, mislite da s vama nešto nije dobro. Stalno trčite za istim ljudima, sve dok ne osjetite da ste vrijedni. Svoju simpatiju morate gledati kao svakog drugog čovjeka i shvatiti da nije najnevjerojatnija osoba koju ste ikad upoznali", dodala je Sabrina. 

"Prestanite idealizirati tu osobu", zaključila je. 

"Činjenice. Ovo smo trebali čuti. Tako istinito", složili su se pratitelji u komentarima ispod videa.

Pročitajte više