Student na ulazu u HNK Severinu tražio osobnu, njena reakcija ga oduševila

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

SEVERINA je sinoć bila u zagrebačkom HNK gdje je gledala premijeru popularnog baleta Giselle. Na ulazu se dogodila simpatična anegdota koju je prepričao Ronald Strabić, mladi student Muzičke akademije koji je radio na ulazu u kazalište.

"Ono kad na ulazu u kazalište (uz predočenu covid potvrdu) Severinu automatski zatražiš i osobnu iskaznicu radi potvrde identiteta... Pa na opći šok prisutnih dobiješ utjehu: 'Ma neka, u redu je, ne morate vi znati tko sam ja'...", napisao je Ronald na Facebooku i nasmijao mnoge.

Za Index je ispričao kako je Severina reagirala na njegovo traženje osobne iskaznice.

"Sve se dogodilo brzo zbog velike gužve oko pregledavanja karata i covid-potvrda u prizemlju. Jučer, u subotu navečer, u HNK je bila nova premijera baleta Giselle, a napetost je tim veća zbog većeg broja posjetitelja i domjenka. Inače sam student na Muzičkoj akademiji, a radim u HNK kao biljeter, dakle pregledavamo karte i usmjeravamo publiku na njihova mjesta, a u ovo vrijeme pandemije dužni smo i pregledati valjanost covid-potvrda uz nekakav osobni dokument sa slikom (kao dokaz da je to doista ta osoba)", objasnio nam je Ronald.

"Pa kaj sam krivo rekao? A onda sam shvatio..."

"I tako su se ispred mene našle tri gospođe s covid-potvrdama. Naravno, započeo sam standardnu proceduru, pregledao covid-potvrdu i potom upitao gospođu ispred sebe: 'Imate li kakav osobni dokument s fotografijom?', na što su se njene prijateljice u pratnji počele smijuljiti. Nekoliko sekundi sam stajao zbunjen pitajući se: 'Pa kaj sam krivo rekao?', a onda je dotična gospođa razmaknula crvenu masku i uočio sam da je to - Severina", priča nam student.

"Ispao je mali neugodnjak, međutim izvukao sam se iz neugodne situacije rekavši kako je zbog maske nisam prepoznao (što je djelomično i istina), na što se Severina nasmijala i na jedan skroman način uzvratila: 'Ma nema veze, u redu je. Ne morate vi znati tko sam ja…'. Bila je vrlo ljubazna i nije se činilo da je uvrijeđena. Sad kad se sjetim, i na covid-potvrdi je već pisalo njeno ime, no očito u tom trenutku nisam mislio da je to ta Severina… Naravno, propustio sam ih dalje i nastavio s poslom. Ipak propisi vrijede za sve jednako", zaključio je.

Pročitajte više