Studente u domu Stjepan Radić razveselio prizor na vratima: Hvala na lijepom buđenju

Foto: Robert Anic/PIXSELL /Facebook

DA je vrijeme darivanja, dokazuje gesta jednog stanara zagrebačkog studentskog doma Stjepan Radić, koji je svim studentima koji žive u četvrtom paviljonu doma odlučio ostaviti poseban poklon na vratima njihovih soba.

Hvale vrijedan prizor fotografirala je jedna studentica, koja je fotku objavila u Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić - Sava, a njena objava prikupila je gotovo 2000 lajkova.

"Tko god da je ovo napravio cijelom drugom katu, paviljon 4., hvala od srca na lijepom buđenju", napisala je uz fotku na kojoj se vidi kako je nepoznata osoba zalijepila po dvije čokoladice na vrata.

U komentarima se javila i druga stanarka, koja je otkrila da taj paviljon nije jedini koji je dobio neočekivane poklone

"Također i na drugom katu, 7. Paviljon. Popravilo mi jutro", napisala je.

Ova lijepa priča dolazi nakon sinoćnjeg incidenta u domu, kada je morala intervenirati policija.

Iako se prvo govorilo kako je grupa Bad Blue Boysa nedugo nakon utakmice Dinamo - Hajduk upala u paviljone studentskog doma i fizički napala dio studenata, Index je od policije doznao da nije bilo nikakvog upadanja u paviljone povezanog s navijačkim skupinama.

Podsjetimo, prošle je godine u ovo vrijeme studente spomenutog doma razveselilo kad su u hodniku i u kuhinjama jednog paviljona zatekli božićno drvce i ukrase.

"Dobila sam zaduženje da s vama podijelim božićni duh naših teta iz 8. paviljona! Hvala im na trudu. Božić dolazi", napisala je jedna studentica tada.

Pročitajte više