Studentici nestajala roba iz ormara, ostala u šoku kad je otkrila o čemu se radi

Foto: Guilford County Sheriff

STUDENTICA koja nije znala što se događa nakon što su joj počele nestajati stvari iz sobe ostala je u šoku kad je otkrila muškarca koji se skrivao u ormaru i nosio njezinu odjeću.

Studentica sa sveučilišta Greensboro u Sjevernoj Karolini već je počela misliti da je njezin stan izvan kampusa koji je dijelila s cimericom uklet, nakon što joj je počela nestajati odjeća i nakon što su se na ogledalu i na zidovima počeli pojavljivati čudni otisci.

No u subotu otkrila je kako nije riječ o duhu, već o nečemu možda i jezivijem - čudni muškarac skrivao se u njezinom ormaru i nosio njezinu odjeću.

"Čula sam zveckanje u ormaru, zvučalo je kao da je rakun unutra", rekla je Maddie za Fox8. "Tko je tamo?", pitala sam i netko mi je odgovorio. "Oh, ja sam Drew", začula je glas i otvorila vrata. "Bio je unutra u mojoj odjeći. Moje čarape. Moje cipele. I ima puno torbu moje odjeće".

Šokirana studentica uspjela je nekako ostati pribrana i odmah je nazvala dečka. U isto vrijeme počela je razgovarati i s jezivim tipom iz ormara kako bi odugovlačila, no on se činio sretan što se može družiti.

"Isprobao je moj šešir. Otišao je u kupaonicu i pogledao se u ogledalo. Zatim mi je rekao da sam jako lijepa i pitao može li me zagrliti", prisjetila se Maddie te dodala kako je ipak nije dirao.

Kad je njezin dečko stigao u stan nepozvanog gosta je otjerao te je nazvao policiju. "Duh iz ormara" kasnije je uhićen nedaleko zgrade te identificiran kao 30-godišnji Andrew Swofford. U ponedjeljak je završio u zatvoru u okrugu Guilford, a čeka ga 14 optužnica, uključujući za razbojništvo i krađu identiteta.

Maddie kaže kako je slučajno otkrila "Drewa" u ormaru jer se vratila u stan oko ručka kako bi pokupila neke stvari, što on vjerojatno nije očekivao. No ni policija ni studentica ne mogu objasniti kako je on uopće ušao u apartman, s obzirom na to da su vrata uvijek zaključana te da nema znakova nasilnog ulaska.

Još čudnije u svemu je da je Maddie drugi put pronašla stranca u posljednja 2 mjeseca. Kad je u prosincu došla doma, pronašla je dvoje stranaca u dnevnoj sobi. Obavijestila je stanodavce i oni su promijenili brave na vratima, no nisu obavijestili policiju o incidentu.

Unatoč tome što je riješila misterij duha iz ormara, Maddie kaže kako se više ne osjeća sigurno u tom stanu. "Sinoć se nisam osjećala sigurno. Spavala sam s cimericom u krevetu", rekla je. "Ne mogu ostati ovdje. Ormar mi smrdi. Svaki put kad odem u sobu, osjeća se loša vibra. Spremna sam otići".

Pročitajte više