Štulić se javio na YouTubeu i raspametio fanove: "Ovo se zove izuvanje"

Screenshot: YouTube

BRANIMIR Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1990. godine koji je legendarna Azra održala u Banjoj Luci.

Banjalučani koji su imali priliku slušati Azru predvođenu Štulićem i danas se sa sjetom, ali i ponosom sjećaju tog događaja  kada je, po pisanju portala banjaluka.com, banjalučka Bašta sljezove boje bila puna kao šipak.

Štulić je koncert star 30 godine objavio na YouTubeu prije tri dana i već je preslušan više od 33 tisuće puta. Koncert traje nešto više od sat vremena i odsvirani su najveći Azrini hitovi koji su do tada snimljeni.

Mnogi Štulićevi fanovi kažu da je ovo najbolji audiozapis nekog Azrinog koncerta uopće. 

"Ovo je vrhunska snimka", "Ovo izaziva jezu i zinute oči", "Ovo se zove izuvanje, zvuči nevjerovatno svježe. Bravo Đoni", samo su neki od komentara ispod snimke koncerta.

U opisu snimke Štulić je naglasio da ne surađuje s YouTubeom te da ne monetizira videe koje postavlja tamo. Frontmen legendarne Azre povremeno se javlja i bilješkama koje postavlja na kanal, u kojima se redovito obračunava s poznatim facama koje ga danas spominju.

Pročitajte više