Stvari koje ne izlaze iz mode ovog su vikenda na velikom sniženju, evo gdje i do kada

Foto: Designer Outlet Croatia/PR

SVAKE godine ljubitelji mode pomno prate trendove. No uz neke trendove koji su prolazni, postoje i neki modni komadi koji baš nikad ne izlaze iz trenda. Vole ih čak i oni koji nisu veliki modni entuzijasti jer znaju da s njima ne mogu promašiti i da će ih sigurno nositi još dugo u sezonama koje dolaze.

Evo koji odjevni komadi s razlogom imaju titulu modnih klasika, a pronašli smo ih na velikim Black Weekend popustima u Designer Outletu Croatia.

Topla zimska jakna

Dani postaju hladniji i ako već niste, vrijeme je da u svoju zimsku garderobu dodate onu jednu pravu, toplu zimsku jaknu. Kad se temperature spuste ispod nule, svima nam je najvažnije da nam je toplo i udobno, no istovremeno želimo da zimska jakna ipak izgleda ženstveno i elegantno. Dostupne su razne boje jakni i parki pa će oni koji vole boje odabrati ljubičastu ili maslinastu, no ono što nam je svima jasno - s crnom nikad ne možemo pogriješiti. Odlično izgleda kad se nosi na čizme i gležnjače, a uklopit će se koje god hlače odaberete nositi. Možda je baš ove zime vrijeme da uložite u pravu zimsku jaknu koju nećete nositi samo jednu sezonu, nego još puno zima koje dolaze.

Foto: Designer Outlet Croatia: Five Star Fashion - Ralph Lauren jakna 4.000,00 kn -50% = 2.000,00 kn; Sportina Outlet - Jack Jones muška jakna 999.00 kn -70% = 299.70 kn; Patrizia Pepe - ženska jakna 2,870.00 kn -70% =  861.00 kn

Sako - spoj elegancije, ležernosti i udobnosti

Svoje mjesto u svijetu klasičnih odjevnih komada našli su i sakoi ili blejzeri. S ovim odjevnim komadom ćete ostaviti odličan dojam u svakoj prigodi - bilo poslovnoj ili ležernijoj. Sve ovisi o tome kako ćete ih kombinirati s ostatkom outfita. S obzirom na to da je riječ o izuzetno elegantnom komadu, možete ga isfurati u zaista svakoj prilici - od izlaska s prijateljima do poslovnog sastanka i odlaska u kazalište. Upravo zato sako ima ulogu bezvremenskog komada odjeće koji nikada ne izlazi iz mode i koji svaka žena i muškarac trebaju imati u svom ormaru.

Foto: Designer Outlet Croatia: Gant - muški sako 3,425.00 kn -70% = 1,027.00 kn; Gant - ženski sako 2.805 kn -70% = 841 kn

Sve dolazi i prolazi, traperice ostaju

Kad biste pogledali u svoj ormar i izabrali onaj jedan komad odjeće koji najčešće nosite - vjerujemo da bi to bio upravo vaš najdraži par traperica. Možemo se složiti da trendovi dolaze i prolaze, no jedna stvar koja već desetljećima ostaje su traperice. Najveća prednost im je to što ih možemo nositi baš cijele godine i što se mogu kombinirati baš na sve - od majica, košulja i džempera do tenisica, čizmi i gležnjača. Kombinacije su beskonačne. Zato investicija u dobar par traperica zvuči kao najbolji šoping-savjet. Možemo biti sigurni da ćemo ih itekako iznositi, osobito ako uložimo u kvalitetan i izdržljiv par omiljenih traperica.

Foto: Designer Outlet Croatia: Guess hlače 1.049,00 kn -70% = 314,70 kn; Armani Exchange ženske hlače 999.00 kn -70% = 299.70 kn

Torba neutralne boje koju ćete nositi svaki dan

Dok su traperice najpopularniji odjevni predmet, ženske torbe su već dugo najpopularniji i najkorisniji modni dodatak. Nikada ih ne možemo imati previše, no uvijek nam treba ona jedna praktična i funkcionalna u koju nam stane sve i možemo je nositi svaki dan, kamo god išli. Ako ste u potrazi za baš takvom torbom, vjerojatno ćete htjeti torbu neke neutralne boje. Crna torba je uvijek među najpopularnijim opcijama, a jednako dobar izbor su i torbe neutralnih bolja - bež, nježno ružičasta ili metalik siva.

Foto: Designer Outlet Croatia:Ted Baker torba 1.500,00 kn -50% = 750,00 kn; XYZ torba, Trussardi 1.299,00 kn -70% = 389,70 kn

Ručni sat kao simbol stila

Premda u svakom trenutku pogledom na pametni telefon možemo vidjeti koliko je sati, ručni analogni satovi još uvijek ne izlaze iz mode. Osobito u poslovnom okruženju gdje je brzi pogled na sat ipak puno jednostavniji i pristojniji od provjeravanja smartphonea. No uloga ručnih satova se itekako promijenila pa funkcionalnost više nije na prvom mjestu. Sada je to lijep, elegantan i moderni dizajn. Ručni sat nam je postao komad nakita i pravi modni statement.

Foto: Designer Outlet Croatia: Cordis - Q&Q ručni sat 399.00 kn -80% = 79.80 kn

Topli i mekani džemper

Kad biste birali koji je najudobniji zimski odjevni predmet koji posjedujete, odluka bi vjerojatno pala na neki mekani i udobni pulover. Jednako ih vole nositi i muškarci i žene, a također su klasik koji ne izlazi iz mode već dugi niz zimskih sezona. Posebno popularne boje su siva, plava i bordo, a za vrijeme blagdana osobito volimo i nordijske uzorke.

Foto: Designer Outlet Croatia: Five Star Fashion - Polo Ralph Lauren muški pulover 3,600.00 kn -70% = 1,080.00 kn; Sportina Outlet - Only ženski pulover 359.00 kn -70% = 107.70 kn

Čizme i gležnjače koje pašu na sve

Uz udobni džemper, najdraži par traperica i toplu jaknu, sve što vam još treba za svaku zimsku sezonu su kvalitetne čizme ili gležnjače i vaš stajling je potpun. Visoke crne čizme hit su već dugi niz sezona jer jednako dobro izgledaju na traperice kao i na suknje, duge zimske pletene haljine i slično. A ako niste fanovi čizmi i više volite gležnjače, također nećete nimalo pogriješiti. Možete birati između elegantnih gležnjača s uzorcima, gležnjača na vezanje i najudobnijih toplih gležnjača.

Foto: Designer Outlet Croatia: Ara čizme 1.190 kn -70% = 357,00 kn; Corso Roma - John Richmond ženske čizme 3,524.00 kn  -75% = 881.00 kn; Pepe Jeans muške cipele 1,155.00 kn -70% =  346.50 kn

Ulovite modne klasike na Black Friday popustima do 70%

Najveći izbor modnih klasika ljubitelji mode mogu potražiti u Designer Outletu Croatia. Ova popularna šoping-destinacija na samo 20 minuta vožnje od Zagreba posjetiteljima nudi više od sto najdražih ekskluzivnih brendova.

Cijeli vikend od 26. do 28. studenog u Designer Outletu Croatia traje Black Weekend s genijalnim popustima do čak 70%. Ne propustite priliku da ulovite sve modne klasike koje već dugo imate na svojoj listi želja. Inspiraciju za šoping pronađite i na Instagram profilu Designer Outleta Croatia.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Designer Outletom Croatia te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.  

Pročitajte više