Sudionica showa Ljubav je na selu s bandom pljačkala kladionice. RTL: Znamo za to

Foto: RTL

OVIH dana ponovno se priča o RTL-ovom showu Ljubav je na selu, i to zbog kandidatkinje s kriminalnom prošlošću. Riječ je o Marini Šantor, 35-godišnjoj Zagrepčanki koja se naknadno pojavila na farmi jednog od kandidata koji traže ljubav u toj emisiji.

Marina Šantor policiji je poznata po tome što je kao 18-godišnjakinja pljačkala kladionice i benzinske postaje u okolici Zagreba s četveročlanom bandom. Godinu dana kasnije osuđena je na tri godine uvjetno, pisala su tad 24 sata, a u pritvoru je ukupno provela 11 mjeseci. RTL smo pitali za komentar o kriminalnoj prošlosti sudionice showa.

"Upoznati smo s prošlošću kandidatkinje"

"Kandidati koji se prijavljuju u Ljubav je na selu, ali i sve ostale emisije RTL-a, obavezni su predočiti potvrdu o nekažnjavanju, ne stariju od šest mjeseci, kojom dokazuju kako se protiv njih trenutno ne vodi kazneni postupak", rekli su nam s RTL-a te dodali da su upoznati s prošlošću Marine Šantor.

"Produkcija showa bila je upoznata s prošlošću kandidatkinje Marine Šantor, no smatramo kako je za svoja kaznena djela odgovarala odsluživši dobivenu uvjetnu kaznu te se prema Zakonu o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidenciji i rehabilitaciji, ima pravo smatrati osobom koja nije počinila kazneno djelo", kažu.

Inače, Marini Šantor ovo nije prvi put da sudjeluje u showu. 2013. godine u showu je sudjelovala sa sestrom, a prijavila ih je - majka. Sudjelovala je i u RTL-ovom showu Pet spojeva tjedno.

Ovo nije prvi put da prošlost kandidata showa Ljubav je na selu dospijeva u fokus javnosti. 2021. godine jedan od kandidata u showu se pojavio s nacističkom tetovažom na ruci. Iste godine jedan od kandidata je diskvalificiran jer je prešutio da ima dijete.

Pročitajte više

 

Pročitajte više