Šuker je Anu Obregon htio oženiti, a prosidba je pošla po krivu

Foto: Profimedia

ANA OBREGON španjolska je glumica i voditeljica koja je devedesetih postala poznata hrvatskoj javnosti kao djevojka Davora Šukera, koji je tada igrao za madridski Real. Šuker je zbog nje ostavio djevojku Juliju Falcon. 

Ana je kći iz obitelji poznatih graditelja nekretnina u Madridu, studirala je biologiju i krajem sedamdesetih počela tražiti mjesto na filmu i televiziji, kako u Španjolskoj tako i u SAD-u. 80-ih godina popularnost joj je počela rasti zahvaljujući snimanju filmova i televizijskih serija, a njezino zlatno desetljeće popularnosti bile su 90-e.

Šuker ju je zaprosio

Jednom prilikom je ispričala kako ne vjeruje u instituciju braka, a kao dokaz tome ispričala je neuspjelu Šukerovu prosidbu.

"Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio", kazala je tad Ana. Prisjetila se da su bili na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten. Kako nije odmah primijetila blještavi predmet, nagnula je čašu, a prsten joj se zaglavio u grlu.

"Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati?" našalila se Obregon. Njihova je veza potrajala nešto više od dvije godine, a u dobrim su odnosima ostali i danas. 

Ana je sada u 69. godini dobila kćer. Djevojčicu je dobila uz pomoć surogat-majke, a nazvala ju je po sebi.

Pročitajte više