Sukob za kraj: Soraja smatra da bi Marijanina pobjeda bila sramota

TENZIJE u Big Brother kući sve su manje, finalisti nisu nervozni, a sve zbog toga što nitko od njih ne vjeruje da će danas napustiti kuću. Ipak, predzadnji dan u kući također je donio jedan konflikt, i to između Duleta i Brandona. Dvojac se, zajedno sa Sorajom, odmarao u dvorištu, a Soraja je pričala da bi voljela da netko od preostalih dečkiju osvoji nagradu. Smatra da bi Marijanina pobjeda predstavljala veliku sramotu, a Brandon se s time nije složio. Izjavio je kako smatra da Duško ne zaslužuje nagradu više od ostalih jer mu treba novac.

Soraja i Marijana u sukobu

Brandon kaže kako novac treba svima, a Dule mu je na to rekao neka ušuti jer ga svi mrze te nadodao da njegova pobjeda ne bi bila u redu. Brandon ga je potom zamolio da više ne razgovaraju. Soraja je neuspješno pokušala pomiriti dva neistomišljenika. I dok s jedne strane pomiruje prijatelje, s druge se strane Soraja ponovno nalazi na tankom ledu s Marijanom. Naime, Soraja Marijaninu pobjedu smatra sramotnom, a Marijana smatra da Soraja najmanje zaslužuje pobjedu.

Soraja bi trebala pobijediti jer je velika prijateljica i borac

Big Brother im je večer uoči finala na kraju pustio film da se malo opuste. Nakon filma, pozvao ih je sve u ispovjedaonicu kako bi im priopćio da je vrijeme za pobjedničku kampanju. I to tako da Brandon predstavlja Horvata, Horvat Brandona, Duško Soraju, Soraja Marijanu, a Marijana Duška. Na kraju su započeli s pripremama za zadatak, a Dule i Brandon su se ponovno posvađali. Nakon što su dobili zadatak, stanari su započeli s prezentacijom, a nitko nije bio pripremljen. Dule je rekao da bi Soraja trebala pobijediti jer je velika prijateljica i borac.

"Brandone, nebitan si i čestitam ti ako pobijediš"

Horvat je zastupao Brandona i rekao da je duhovit te ga treba gledati kao umjetnika. Dodao je da Brandonu ne treba zamjeriti neke stvari jer je u duši jako dobar. "Brandone, nebitan si i čestitam ti ako pobijediš" , zaključio je Horvat. Soraja je morala potom navesti zašto bi Marijana trebala večeras otići bogatija za više od sto tisuća eura. Rekla je da je Marijana uvijek spremna oprostiti i ispričati se. Marijana nije znala što da kaže za Duška pa je samo rekla da je sjajan tip koji se dobro snašao unatoč godinama i navikama. Brandon je završio govore te je naveo neke razloge za Horvatovu pobjedu. Rekao je da je Horvat jedna srdačna i pitoma osoba te nije zao.

Pročitajte više