Sunčana nam je otkrila što će s 15.000 eura koje je osvojila u Superpotjeri

Screenshot: HRT

MLADA Zagrepčanka Sunčana Orešić oduševila je nastupom u sinoć emitiranoj Superpotjeri. Razgovarali smo s njom i saznali kakvi su njeni dojmovi nakon osvajanja 15.000 eura.

"Bilo bi glupo reći da se nisam nadala ovakvom ishodu. Koliko god je važno sudjelovati, dobar je osjećaj pobijediti", kaže nam Sunčana. "Ne bi mi bilo žao ni da je manji iznos zato što nije samo do novca nego i do tog natjecateljskog duha. Oko mene su svi dosta ponosni na mene i primila sam stvarno puno čestitki na kojima sam jako zahvalna", dodaje.

@hrvatska_radiotelevizija Sunčana Orešić iskusna je kvizašica koja je sudjelovala i u Potjeri. Pobijedivši četvero lovaca, u #superpotjera je osvojila 15.000 € 👏👏👏 #kviz #hrvatskaradiotelevizija ♬ original sound - HRT

Već zna što će s novcem

Već ima i planove što će s osvojenim novcem.

"Novac planiram potrošiti na putovanja i nešto ipak staviti sa strane. Možda sam još previše pod dojmom Superpotjere pa bih ovaj nastup i kviz izdvojila kao najdraži od svih na kojima sam sudjelovala", kaže. Naime, molekularnoj biologinji ovo nije prvi TV kvizaški nastup. Sudjelovala je i u običnoj Potjeri, u Tko želi biti milijunaš...

"Prvi put sam sudjelovala u Šifri, čini mi se 2017. Planiram se prijaviti čim izađe neki novi kviz, to su novi izazovi", zaključila je.

Podsjećamo, nakon regularnog dijela igre Sunčana je zaigrala protiv četvero lovaca. Ponuđeno joj je 15.000 eura i 45 sekundi. Sunčana je imala 15 sekundi prednosti, dakle startala je sa 60 sekundi, a lovci s 45 sekundi. Na kraju ih je pobijedila s dvije sekunde prednosti. Zbog odlične igre dobila je i pljesak publike, a pohvalio ju je i Joško Lokas, kao i lovci.

>>KVIZ Ova su pitanja bila postavljena Sunčani u Superpotjeri. Kako biste vi prošli?

Pročitajte više