Superhit četka TikToka s preko 300.000 recenzija sad je na super sniženju!

Screenshot: YouTube

NA HRVATSKOM tržištu prodaje se Revlonova četka za kosu, koju su nahvalili frizeri i kupci diljem svijeta. Neki od njih ovu četku nazivaju "čudotvornim" proizvodom. Kada se ujutro spremate za posao, kasnite na kavu ili u izlazak, tada sigurno ne želite trošiti vrijeme na sušenje, peglanje ili uvijanje kose.

Tu nastupa Revlon One Step Salon četka za kosu 2u1, koja kombinira sušilo za kosu i okruglu četku u jednom. Sudeći po recenzijama, ono što osvaja kupce je to što je ova četka pogodna za svaki tip kose, bez obzira na to koliko je duga, gusta ili tanka.

"Četka je dizajnirana s najlonskom iglom i čupavim dlačicama za raspetljavanje, poboljšani volumen i kontrolu", piše na web stranici Revlona za četku koju je Amazon označio bestselerom. Na internetu se skupilo više od 300.000 pozitivnih recenzija za ovaj proizvod, a mnogi od njih žale što nisu ranije kupili ovu Revlonovu četku.

Ako ne vjerujete da neki proizvod ima toliko dobrih recenzija, donosimo vam neke od njih. Jedna žena za New York Post rekla je da se godinama mučila sa stiliziranjem svoje kose, koja je umjereno kovrčava i duga. Postizanje glatkih pramenova uglavnom je zahtijevalo puno vremena za sušenje fenom, a potom i upotrebu pegle za kosu. Taj proces oduzeo bi joj najmanje sat vremena, i to ako joj kosa ima "dobar dan".

Otkako je kupila Revlonovu One Step Salon četku za kosu 2u1, za svega 15 minuta dobije glatku i blistavu kosu kakvu je ranije imala samo nakon stiliziranja u frizerskom salonu. Uvijek je bila opčinjena činjenicom da frizeri u kratkom roku i bez napora fenom i četkom naprave savršenu frizuru, a sada je i ona pronašla način da to postigne.

Tvrdi da već tri godine za kosu koristi samo ovu Revlonovu četku i da je nikada neće zamijeniti. Čak je rekla i da je bolja od pet puta skuplje Dysonove Airwrap četke, a nije jedina koja tako misli.

Youtuberica Julissa Guillen objavila je video u kojem uspoređuje Dysonovu i Revlonovu četku. Kao najveću prednost ističe to što je Revlonova četka predviđena za mokru kosu, dok se prije upotrebe Dysonove kosa mora osušiti.

Četkom je oduševljen i poznati frizer Brad Mondo kojeg na YouTubeu prati više od sedam milijuna ljudi. On je za ovu četku čuo na TikToku i odmah ju je odlučio isprobati. Nakon stiliziranja kose ovom četkom jedino što je mogao zaključiti je da je fenomenalna i da se s njom brže i jednostavnije napravi savršena frizura.

"Napravio sam frizuru dva puta brže nego što bih inače, a koristio sam samo jednu ruku. Ako ste lijeni, nemate vremena za pravljenje frizure, a želite izgledati dobro, ovo je proizvod za vas. Tako jednostavno i tako brzo. Cijena je nevjerojatna jer dobivate četku i sušilo za kosu u jednom", ispričao je najpoznatiji YouTube frizer. 

Četka je, očekivano, hit na TikToku kojim se služe uglavnom mlađe generacije. Mnogo korisnica tamo je recenziralo proizvod, a jedna od njih je Kiran Meghani koja je podijelila savjete kako stilizirati kosu s Revlonovom četkom. 

@kiranjmeghani Tips for using my Revlon Brush! #revlon #revlononestephairdryer #tiktokhair #blowdry #curtainbangs #hairtutorial #hairhack #hairtips #dramaticmoments ♬ UCKERS - Shygirl

Tiktokerica Arianna Parente super je i brzo pojasnila kako se uz pomoć ove Revlon četke mogu dobiti valovi kao iz frizerskog salona.

@ariannaparente How to: Wavy blowout with a Revlon One Step. @revlon #wavyblowout #brushcurls #hairtok #blowouttutorial #revlononestephairdryer #revlonblowdryerbrush ♬ Work work work work work - Fifth Harmony

Još jedna super prednost ove četke je njezina pristupačna cijena. Trenutačno je na popustu na sve.hr i ta akcija će potrajati do kraja mjeseca. Revlon One Step četka dostupna je u tri modela.

Za dugu kosu

Cijena četke je 377.30 kn, a kupiti je možete OVDJE.

Za kratku kosu (s užom četkom)

Cijena četke je 349.30 kn, a kupiti je možete OVDJE.

S presvlakom od titana

Cijena četke je 489.30 kn, a kupiti je možete OVDJE.

Pročitajte više