Supertalent: Ovako je Martina reagirala kad je finalist Diego skinuo košulju

Foto: Nova TV

AUDICIJE Supertalenta su gotove, a od ove nedjelje 45 natjecatelja nastupa uživo. U svakoj emisiji nastupit će ih deset, a samo dvije najbolje točke idu u finale.

U ovoj emisiji najviše glasova publike dobio je plesač Diego Siqueira, a žiri je odlučivao između iluzionista Andreja Škedela i pjevačice Ive Augustinović. Za Ivu su glasali Martina, Janko i Maja, čime su je poslali u finale. Davor je priznao da bi njegov glas bio za Andreja.

U prvoj emisiji najprije su nastupile djevojke iz grupe Cabaret a la carte, a sudeći po komentarima nekih članova žirija, bile su bolje na audiciji.

"Prošli put sam ipak dobio malo više, bilo mi je lijepo, ali da moram birati, izabrao bih prošli nastup", rekao je Davor.

Nakon njih je nastupio Belmin Osmanbegović, koji je u emisiji srušio svjetski rekord u razbijanju ploča glavom.

"Bio si senzacionalan", rekla mu je Maja.

Mađioničar Andrej Škedel nestao je iz zatvorene kutije koja je lebdjela u zraku. Uz pomoć asistentice Monike, uvjerio je publiku da se nalazio u kutiji kad je pala, no Andrej je sve promatrao iz publike.

"Stvarno nas je prevario, ja se uvijek toliko bojim da se u ovakvim situacijama nešto ne dogodi jer nikad ne znaš što može poći po zlu. Drago mi je da si uspio u svom naumu, u našem showu ovakvo nešto još nismo vidjeli", komentirala je Maja, dok je Martina rekla da zaslužuje finale.

Iva Augustinović oduševila je žiri pjesmom All By Myself iako je imala tehničkih problema.

"Ja ne znam gdje je tebi kraj", rekao joj je Janko, dok ju je Davor zagrlio.

Diego Siqueira oduševio je žiri, naročito Martinu koja je zaključila da je zasjenio prateće plesače, koje ona inače obožava.

"Jako si zabavan, sviđa mi se izbor muzike, imala sam osjećaj da gledam neki super videospot. Jako mi se ovo svidjelo", rekla mu je Maja.

Maria Suvačarov izvela je akrobacije na svili.

"To je to, priča, talent, rad i eto Marije", rekao je Janko.

Samir Nurkić izveo je nekoliko pjesama na harmonici, a žiri je komentirao da je bio bolji na audiciji.

"Očekivala sam da će se dogoditi ono vaše 'luđaštvo'. Falilo mi je ono da ga dignete u orbitu da se bina raspadne", rekla je Maja.

"Samire, ti si meni lud, i to dobro lud", rekao je Davor.

Plesni klub Modus svojim je performansom oduševio žiri.

"Imale ste hrabrosti izabrati koncept koji je mogao ostati neshvaćen. Vi ste za mene ono što je talent, a talent uključuje suze, trud, rad, sve", rekla je Martina koja im je dala zlatni gumb na audiciji.

Nakon njih nastupio je imitator Michaela Jacksona Marčelo Selim.

"Ti si za mene unaprijedio nastup od prošli put. Ništa nije isforsirano, vrlo dobro si to odradio", komentirao je Davor.

Joseandres Džerekarac zapalio je publiku hitom Onaj tko te ljubi sretan je Tonyja Cetinskog, a naročito ga je hvalila Martina.

"Meni se ovo svidjelo, a još mi se više svidjelo koliko si ti uživao u ovom nastupu", rekla je.

Pročitajte više