Superzvijezda tuži dvojnicu jer je zarađivala na njihovoj sličnosti

Foto: Instagram

FAN BINGBING, popularna glumica, model, pjevačica i najplaćenija kineska slavna osoba u posljednje četiri godine, tuži jednu od svojih dvojnica jer se oslanja na njezin izgled za prodaju svojih proizvoda tijekom prijenosa uživo.

Do rujna prošle godine 32-godišnja Chen Xining koristila je svoju sličnost s BingBing kako bi zarađivala, a superzvijezda je od nje tražila da promijeni svoje online ime, plati joj pozamašnu kompenzaciju te joj se javno ispriča svaki dan barem 60 dana, prenosi Oddity Central.

Iako Chen nije koristila njezino puno ime, njezin nadimak bio je Fan YeBing, što je, čini se, bilo previše slično. No Chen je za China Morning Post izjavila kako vjeruje da je izdvojena zbog svoje popularnosti i sličnosti s Bing s obzirom na to da postoji mnoštvo drugih streamerica koje se nazivaju Fan BingBing.

Otkako je započela parnica, u rujnu 2020. godine, Chen Xinling pokušava se distancirati od brenda slavne Kineskinje, pa je promijenila nadimak i čak se podvrgnula estetskoj operaciji kako bi izgledala manje poput BingBing.

No Chen tvrdi i da je više od milijun pratitelja stekla svojom osobnošću i angažmanom u zajednici, a ne sličnošću sa zvijezdom. "Prosječno streamam 10 sati dnevno, preko 350 dana u godini...", rekla je te dodala kako ima samo jednu asistenticu.

Nije jasno kako će suđenje završiti, no Chen navodno ima razloga za brigu. Naime, evidencija pokazuje kako je BingBing već imala nekoliko sličnih parnica i sve ih je dobila.

Pročitajte više