Suprug Alicije Keys ima ljubavnicu: "Varao je bivšu ženu sa mnom, šalje mi vruće poruke"



OVOG se tjedna u američkim tabloidima pojavila glasina o tome da suprug Alicije Keys, glazbeni producent Swizz Beatz, ima ljubavnicu. Mediji su objavili kako sa 23-godišnjom Christinom Elizabeth izmjenjuje lascivne poruke i seksi fotografije. Potvrdu te informacije nije trebalo dugo čekati.

Nakon što je Swizza prošle godine njegova bivša supruga Mashonda optužila da ju je, dok je ona čuvala njihova malenog sina, varao sa sadašnjom suprugom Alicijom, mlađahna Christina je medije službenim priopćenjem izvijestila kako je i sama bila Swizzova ljubavnica: "Glasina o tome da je Swizz Beatz varao Mashondu i sa mnom je posve istinita. Istina je da mi vruće poruke šalje i tijekom sadašnjeg braka. Izgubila sam mobitel te je meni nepoznata osoba objavila te informacije na internetu. Iako smo u kontaktu, nismo se fizički susreli u posljednje vrijeme".

"Swizz mi je nudio da mi kupuje razne stvari, ali jedino što sam prihvatila je bila avionska karta kako bih ga mogla posjetiti. On je krasan čovjek i s njim sam se divno provodila. On će sigurno sve ovo opovrgnuti i Alicia će vjerojatno stati uz njega, to je razumljivo", navela je između ostalog Christina u priopćenju. Otkrila je i kako su se ona i Swizz upoznali 2007. godine u Houstonu, na rođendanskoj proslavi Beyonceine sestre Solange Knowles te kako ona u to vrijeme nije znala da je zauzet, a kamoli oženjen.

"Da je oženjen, saznala sam tek kad smo bili u stanu njegova prijatelja u Miamiju, kad sam ugledala poklon s njihovim imenima. Pitala sam ga tad zašto vara Mashondu, a on mi je kazao kako ona nije žena kakvu treba", tvrdi Christina. U jednoj fazi je Mashonda očito doznala za njih, jer ju je Swizz nazvao i kazao joj: "Moja žena će te nazvati. Reci joj da se ništa nije dogodilo". To je i napravila, a Swizz joj se više nije javljao. Razveo se od Mashonde, vjenčao s Alicijom. U kontakt su ponovno stupili tek nedavno, ali se, kako tvrdi Christina, nisu vidjeli sve ovo vrijeme.

Pročitajte više