Suprug Naye Rivere otkrio zašto njena sestra sada živi s njim: Teško je biti sam

Foto: Instagram

SUPRUG tragično preminule glumice Naye Rivere Ryan Dorsey odlučio je objasniti zašto je pozvao Nayinu sestru da živi s njim samo dva mjeseca nakon smrti glumice.

Ryan tvrdi da je zamolio Nayinu sestru Nickaylu da dođe živjeti s njim i njegovim petogodišnjim sinom Joseyjem kojeg je dobio u braku s Nayom. Poručio je da bez obzira na to što mediji budu pisali i kakve god glasine budu kružile, on neće odbiti zamolbu svoga sina.

"Josey me pitao može li Titi živjeti s nama, jer je ona najbliže što ima umjesto majke. Kao samohranom roditelju potrebna vam je sva pomoć koju možete dobiti. To je privremena situacija. Nakon svega što je mališan prošao, zar da mu uskratim nešto? Zbog čega? Jer će neki stranci nešto pomisliti ili zaključiti na temelju nekog članka loše informiranog tabloida. Neću nikome objašnjavati", kazao je između ostalog u emotivnom videu Ryan.

Zahvalio se Nickayli što je stavila svoj život na čekanje kako bi pomogla njegovoj maloj obitelji nakon tragičnog gubitka Naye.

"Imati mladu ženu koja je njegova krv, njegova Titi, koja je spremna staviti svoj život na čekanje i žrtvovati stvari za boljitak vašeg djeteta je važno. Dakle, kad dijete stavite u krevet, ne morate uvijek biti sami sa svojim mislima i ne morate biti tužni i danju i noću pitajući se kada će postati bolje. Barem imate nekoga sa sobom s kim možete razgovarati ili samo sjediti u tišini i biti tužni. Ne morate se nositi s tim potpuno sami", poručio je Ryan. 

Međutim, sudeći prema komentarima, čini se da nisu svi povjerovali u ovu priču. 

"Ne izvlači se na sina i njegovu tugu kako bi prikrio aferu sa sestrom svoje pokojne supruge", "Jednostavno, to nije u redu. Ako ste ti i Naya odgajali dijete iako ste bili razdvojeni, zašto je sada drugačije", "Sve je to prečudno. Nisam primijetio ni jednu suzu. Čini mi se da samo hoćeš nekako opravdati svoju aferu", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, petogodišnji Josey, kojeg je Dorsey dobio s pokojnom glumicom, bio je s njom na jezeru kada se utopila. Kako je kasnije kazao, mališan je čuo majku kako doziva pomoć prije nego što je nestala ispod vodene površine. 

Pročitajte više