Supruga bivšeg dinamovca: Preko noći smo morali spakirati kofere i ići dalje

Foto: Instagram

MARTA FERNANDES progovorila je o nagloj selidbi iz Dubaija u Istanbul zbog transfera njenog supruga, nogometaša i bivšeg dinamovca Juniora Fernandesa.

"Jedva čekamo malo ljepše vrijeme u Istanbulu. Ima jako puno zaraženih te se nadamo da će se s toplijim danima taj broj smanjiti. Jedva čekamo naš prvi Uskrs s Adrianom, zatim Juniorov i moj rođendan. Četvrti mjesec nam je pun veselja i proslava. Odlično smo se snašli, obožavamo Istanbul", rekla je Marta za Story te priznala da joj nedostaje Dubai.

"Dubai je fantastičan. Mjesto je gdje imamo sve što poželimo. Ja sam oduševljena. Što se tiče života tamo, bilo nam je super. Baš smo uživali, zaboravili na koronu i opustili se ta tri mjeseca koliko smo boravili tamo. Istanbul je povratak u stvarnost", kaže te dodaje da itekako paze na svoju sigurnost tijekom pandemije.

"Ne izlazimo skoro nigdje. Restorani su se otvorili, ali mi nismo nijednom išli. Idemo šetati na otvoreno s djecom. U shopping centar idemo sami Junior i ja. Pazimo se koliko možemo i zbog nas i zbog djece", rekla je Marta.

Prisjetila se i kako je izgledala njihova nagla selidba.

"U Emiratima smo bili tri mjeseca. Iznajmili smo kuću na godinu dana, praznu, bez namještaja te smo sve morali kupiti. Od namještaja, igrački za djecu do krevetića i sjedalice. Junior je imao ugovor na dvije godine tamo. Kad mi je rekao da idemo u Istanbul, nisam znala otkud početi pakirati. Nisam imala puno vremena, preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i idemo dalje. Teško je s dvoje djece, imala sam sreće što se to dogodilo odmah nakon praznika pa su mi roditelji bili u Dubaiju. Puno su mi pomogli. Junior je preko noći otišao za Istanbul i potpisao za Basaksehir. Neke stvari su nam još u Dubaiju. Po njih ćemo ići čim uhvatimo vremena. Ne pada mi to teško jer sam već željna Dubaija", priznaje.

Pročitajte više