Supruga Brucea Willisa objavila emotivan video povodom rođendana njihove kćeri

Screenshot: Instagram

SUPRUGA Brucea Willisa Emma Heming objavila je emotivan video na Instagramu povodom 11. rođendana njihove kćeri Mabel Ray. Na snimkama se vidi glumac kako ljubi svoju kćer, nosi je na ramenima i snima je dok svira klavir, a objava uključuje i njihove zajedničke fotografije u prirodi.

"Sretan 11. rođendan, Mabel Ray. Tvoja energija je zarazna. Svojim osmijehom i toplinom osvijetliš cijelu sobu. Lijepo je svjedočiti kako voliš i brineš se za svoju obitelj i prijatelje. Nastavi sjajiti, ljubavi moja", napisala je Emma u opisu objave.

Emma je ranije objavila i snimku s desete godišnjice braka, odnosno obnove njihovih zavjeta, što su napravili deset godina nakon što su se prvi put vjenčali. Willis i Heming u braku su od 2009. godine, imaju i dvoje zajedničke djece - Mabel Ray i Evelyn Penn, a s njima su vrlo često i Bruceova djeca iz braka s Demi Moore Rumer, Scout i Tallulah.

 

Vide se znakovi bolesti

Willis je nedavno proslavio i svoj rođendan, a na snimci koju je objavila njegova bivša žena Demi Moore vidi se kako je sada umirovljeni glumac dobrog raspoloženja, ali mnogi su primijetili da su itekako vidljivi znakovi bolesti.

Njegova je supruga odgovorila na optužbe da "koristi dijagnozu demencije svog supruga da bi se proslavila". Podijelila je video na Instagramu u kojem je govorila o tomu kako mnogi misle da se pokušava promovirati objavama o zdravlju glumca. Osim toga, apelirala je da se Brucea ostavi na miru, pogotovo kada odluči napustiti kuću.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

Pročitajte više