Supruga Brucea Willisa: Osjećam krivnju. Imam resurse koje drugi nemaju

Foto: EPA

Emma Heming otkrila je na Instagramu da osjeća krivnju zbog povlaštenog statusa svoga supruga Brucea Willisa naspram drugih oboljelih od demencije. Zahvalna za podršku, kaže da je ipak svjesna da se mnogi nalaze u sličnim situacijama, no ne dobivaju jednake mogućnosti.

"Borim se s krivnjom, znajući da imam resurse koje drugi nemaju. Kada mogu izaći na planinarenje da razbistrim glavu, nisam zaboravila da to ne mogu svi učiniti", rekla je i otkrila da je svjesna koliku pozornost dobiva njezin suprug, koji je holivudska zvijezda popularnih filmova.

"Kada ono što podijelim o putovanju naše obitelji dobije pozornost medija, znam da postoji mnogo tisuća neispričanih, nečuvenih priča, a svaka od njih zaslužuje suosjećanje i brigu", zaključila je Emma, koja je u braku s Bruceom Willisom od 2009. godine.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno i da mu je postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.

Pročitajte više