Supruga Danija Alvesa nakon što je on optužen za silovanje: "Srce, izdrži tu bol"

Foto: Instagram

SUPRUGA brazilskog nogometaša Danija Alvesa, Joana Sanz, oglasila se putem Instagrama nakon što je Dani optužen za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni.

"Srce, izdrži tu bol", napisala je Joana na svom Instagram storyju, a ranije je navela kako u potpunosti vjeruje u nevinost svog supruga te je naglasila kako ga ona vrlo dobro poznaje i da se uvijek prema svima odnosio s poštovanjem.

Prijeti mu zatvor

Podsjetimo, španjolski i brazilski mediji objavili su nove detalje u slučaju silovanja djevojke (23) koje je 30. prosinca prošle godine u noćnom klubu Sutton u Barceloni navodno počinio Dani Alves (39). Djevojka ga je dva dana kasnije prijavila policiji, a nakon što je optužen za teško kazneno djelo, Dani Alves je nekoliko puta mijenjao iskaz. Zbog toga ga je, pišu Španjolci, istražni sudac odlučio zadržati u pritvoru. S druge strane, žrtva napada je i na policiji i pred sucem dala identičan iskaz. 

Alvesu prijeti zatvorska kazna u trajanju od 4 do 12 godina ako na suđenju bude proglašen krivim. Brazilska legenda Barcelone i najtrofejniji nogometaš u povijesti u katalonsku prijestolnicu je krajem prošle godine došao na sprovod svoje punice te se u to vrijeme dogodio napad zbog kojeg je optužen i pritvoren.

Djevojka koja je žrtva napada inzistira na tome da ne želi nikakvu odštetu za traumu koju je pretrpjela i da joj je jedini motiv zadovoljenje pravde. Alves je u vrijeme napada bio igrač meksičkog Pumasa, koji ga je otpustio odmah nakon što je optužen za silovanje. 

Pročitajte više