Španjolski mediji: Supruga Danija Alvesa zatražila razvod

Foto: EPA

SUPRUGA brazilskog nogometaša Danija Alvesa, Joana Sanz, predala je dokumente za razvod nakon što je njezin suprug optužen za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Prema izvorima španjolske televizije Ana Rosa Programme, manekenka s Tenerifea je odluku o razvodu prenijela preko odvjetnika budući da se sa suprugom nije vidjela otkako je uhićen, niti, kako kaže, želi. Ovo je, čini se, konačna odluka Alvesove supruge na koju neće utjecati pravni ishod.

Još prije nekoliko dana dalo se pretpostaviti da se nešto promijenilo u Joaninim osjećajima prema nogometašu budući da je od pune podrške suprugu prešla na brisanje zajedničkih fotografija na Instagramu.

Ova situacija dolazi u vrlo teškom trenutku za manekenku, koja je prije nešto više od tjedan dana izgubila majku nakon borbe s rakom. Kako je sama rekla, izgubila je dva stupa svog života, a suočila se i s prijetnjama i uvredama koje je dobila preko društvenih mreža.

Prijeti mu zatvor

Podsjetimo, španjolski i brazilski mediji objavili su detalje u slučaju silovanja djevojke (23) koje je 30. prosinca prošle godine u noćnom klubu Sutton u Barceloni navodno počinio Dani Alves (39). Djevojka ga je dva dana kasnije prijavila policiji, a nakon što je optužen za teško kazneno djelo, Dani Alves je nekoliko puta mijenjao iskaz. Zbog toga, pišu Španjolci, istražni sudac odlučio ga je zadržati u pritvoru. S druge strane, žrtva napada je i na policiji i pred sucem dala identičan iskaz. 

Alvesu prijeti zatvorska kazna u trajanju od 4 do 12 godina ako na suđenju bude proglašen krivim. Brazilska legenda Barcelone i najtrofejniji nogometaš u povijesti u katalonsku prijestolnicu je krajem prošle godine došao na sprovod svoje punice te se u to vrijeme dogodio napad zbog kojeg je optužen i pritvoren.

Djevojka koja je žrtva napada inzistira na tome da ne želi nikakvu odštetu za traumu koju je pretrpjela i da joj je jedini motiv zadovoljenje pravde. Alves je u vrijeme napada bio igrač meksičkog Pumasa, koji ga je otpustio odmah nakon što je optužen za silovanje. 

Pročitajte više