Supruga Dennisa Hopera: Prijetio mi je da će me ubiti i pušio marihuanu pred kćerkom


SUPRUGA Dennisa Hoppera optužila je poznatog glumca da drži pištolje u kući gdje stanuje i njihova šestogodišnja kći, te joj je prijetio da će je ubiti.

Victoria Hopper uputila je službenu izjavu sudu nakon što je njen suprug zatražio razvod, u kojoj piše da je glumac pod utjecajem ostalih članova obitelji koji žele razoriti njihov brak, te da on sam nije želio razvod. Supruga Dennisa Hopera posebno navodi njegovu 47-godišnju kćerku Marin koja živi u očevoj vili te želi da je otac zbrine prije nego umre. Zbog toga je, tvrdi Victoria, žele udaljiti od njega i pokrenuti proces razvoda kako bi ona dobila što manje imovine.

Nalazila nabijene pištolje po kući

Nije se libila iznijeti prljave detalje o glumcu koji već neko vrijeme boluje od raka prostate. Opisala je gdje je sve u kući nalazila nabijene pištolje i puške te zvala policiju da ih ukloni. Victoria tvrdi kako joj je Hopper rekao da će joj se nešto loše dogoditi ako se razvede od njega. Optužuje glumca da redovito puši travu, i to pred njihovom kćerkom. "Posljednjih nekoliko mjeseci je konzumirao marihuanu u Galeninoj prisutnosti. Tražim sudsku odredbu prema kojoj će se morati suzdržati od korištenja marihuane i lijekova koji se izdaju bez recepta, 12 sati prije susreta s Galen", napisala je Victoria u sudskom podnesku.

Postao okrutan perma ženi kad mu se pogoršalo zdravstveno stanje

Smatra da ima pravo na alimentaciju, jer joj Dennis nije pružao podršku kad je željela raditi na svojoj karijeri, i boji se da se neće moći sama brinuti za njihovu kćer. Na kraju navodi da je glumac postao posebno okrutan prema svojoj ženi kad mu se bolest pogoršala. "Dennis je usmjerio sav svoj bijes i strah prema Victoriji. Ljut je zbog svog zdravlja i iskaljuje se na njoj", navodi se izjava svjedoka u podnesku.

Pročitajte više