Supruga Iva tješi Petkovića u Njemačkoj. Zaljubili su se na intervjuu

Foto: Instagram

Bruno Petković je dan nakon utakmice sa Španjolskom objavio znakovitu fotografiju sa suprugom Ivom Šarić te tako otkrio da mu je ona najveća podrška.

Iva i Bruno vjenčali su se u prosincu prošle godine. Upoznali su se kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja.

Iva je objavila fotografije s proslave 32. rođendana, a među uzvanicima bio je i Bruno. "Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan", ispričala je Iva kasnije u intervjuu za Story.

Iva ga bodri na svakom prvenstvu

Par je u travnju 2021. godine dobio sina Adriana. Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku. Iva i Bruno svoj privatni život drže podalje od javnosti, no ona je redovito njegova glavna i vjerna navijačica na tribinama. Tako ga bodri i sad tijekom Eura u Njemačkoj.

Podsjećamo, Bruno Petković izborio je, a onda nije uspio realizirati jedanaesterac u porazu 0:3 Hrvatske protiv Španjolske na startu Europskog prvenstva. Na tu situaciju tijekom konferencije za medije dan nakon utakmice osvrnuo se izbornik Zlatko Dalić i otkrio da Petković nije ni trebao pucati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.