Supruga Michaela Jordana privukla pažnju na Hvaru tijekom šetnje s prijateljima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

DOK JE Michael Jordan boravio u jednom hvarskom restoranu, njegova supruga Yvette Prieto s društvom je obišla centar Hvara u razgledavanju i potrazi za suvenirima.

Fotografi su snimili Yvette u opuštenom razgledavanju grada, a zastajala je i na štandovima sa suvenirima kako bi ponijela uspomenu iz Hrvatske. Nosila je maslinasti kombinezon i sandale te smeđu torbicu u ruci.

Yvette je američka manekenka koja je dugo radila za američkog dizajnera Alexandera Wanga. Zbog svog kubanskog podrijetla sudjelovala je i u dokumentarcu Cuba: An Island Apart. Za vrijeme snimanja tog dokumentarca upoznala je Michaela, za kojeg se udala 2013. godine, a godinu dana poslije dobili su blizanke.

Inače, Jordan i Yvette u Hrvatskoj borave od nedjelje, kad su u poslijepodnevnim satima privatnim avionom sletjeli u Split, gdje su ih u Zračnoj luci Resnik dočekala tri kombija i tjelohranitelji. Jordan se u Splitu ukrcao na jahtu O'Pari čiji tjedni najam košta milijun eura. Kako jahta izgleda iznutra, možete pogledati ovdje.

Pročitajte više