Supruga Piercea Brosnana objavila njegovu fotku iz mladosti i - wow

Foto: Profimedia

Pierce BROSNAN slavi 71. rođendan, a tim povodom njegova je supruga Keely Shaye Smith objavila fotografiju glumca iz mladosti. ''Sretan rođendan, ljubavi mog života! Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve... I volim te beskrajno", napisala je u opisu.

Par je u braku 23 godine i imaju jednu od najljepših ljubavnih priča u svijetu slavnih. Upoznali su se 1994. u kafiću u Meksiku, a glumac je tada prolazio kroz težak period. Njegova prva supruga Cassandra Harris, s kojom je bio u braku 11 godina, preminula je tri godine ranije od karcinoma jajnika.

"Kada me pogleda, skroz zadrhtim"

Glumac s Cassandrom ima sina Seana, a posvojio je i njezinog sina Christophera i kćer Charlotte. Brosnan je često isticao koliko mu je Keely pomogla da prebrodi teško razdoblje i da ga je spasila od depresije, a naglašavao je i koliko mu je pomogla kad je njegova kći Charlotte 2013. u 42. godini umrla od raka jajnika, baš kao i njezina majka Cassandra.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Pročitajte više